`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Custom Dampener 48 Units

  • Babolat Custom Dampener 48 Units
  • Babolat Custom Dampener 48 Units

Babolat Custom Dampener 48 Units

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Babolat Custom Dampener 48 Units

Muokattavissa värähtelyn vaimennin käyttävät Rafael Nadal:

Voit lisätä kapseli jossa pieniä teräs helmiä säätää Mukautettu vaimentaa tason imeytymistä. Sen ihanteellinen erinomainen pelaajille, jotka haluavat säätää dampener tarpeidensa mukaan. 3 eri väriyhdistelmiä vastaamaan maila: musta / keltainen, musta / punainen, ja valkoinen / sininen.


Pidätkö Babolat Custom Dampener 48 Units tuotteesta? Käy tennis & padel verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Tennismailattuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki tennis & padeltuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Tennismailat valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Babolat Custom Dampener 48 Units

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje