`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Core Club

Babolat Core Club

Babolat Core Club

  • Babolat Core Club
  • Babolat Core Club
  • Babolat Core Club
  • Babolat Core Club

Babolat Core Club

Tuotekuvaus Babolat Core Club

Mukava ja kevyt takki. Tämä käytännöllinen takki imee kosteuden ja säilyttää kehon lämpöä. Core Club Jacketissa on kaksi taskua.

Tekniset tiedot:

Koostumus: 100% polyesteriä


Tutustu nyt kaikkiin Lasten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät smashinn:sta, kuten Babolat Core Club. Osta nyt Babolat Core Club ja säästä paljon puhdasta rahaa Tracksuits tuotteista. Lisäksi, Babolat-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että tennis & padelverkkokaupastamme voit löytää Babolat Core Club:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? smashinn:n Lasten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Babolat Core Club

Sukupuoli
Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje