`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Babolat

Babolat Core Club

Babolat Core Club

Babolat Core Club

  • Babolat Core Club
  • Babolat Core Club
  • Babolat Core Club
  • Babolat Core Club

Babolat Core Club

Tuotekuvaus Babolat Core Club

Tenniskenttä ihanteellinen ottelu ja koulutus 100-prosenttisen polyesterikoostumuksen ja Fiberdry-tekniikan ansiosta, joka mahdollistaa hikien nopean evakuoinnin. Saatavana aikuisille ja pojille.

Tekniset tiedot:

Sävellys:

100% polyesteriä


Jos haluat ostaa Babolat:n parhaita Naisten vaatteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! smashinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Babolat:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista tennis & padeltuotteistamme, kuten Babolat Core Club. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Babolat Core Club kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Babolat Core Club

Hihatyypit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Babolat ydinkerho

-

Laadukas tuote. Kauniisti kynnys kuvassa. Pehmeä materiaali. Koko sopii

Babolat ydinkerho

-

Pidin todella tuotteesta. Kangas on pehmeää ja miellyttävää vartaloa varten. Ei rypisty, kuivuu nopeasti. Kaunis muotoilu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje