up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Asics

Asics

Kun puhumme juoksukenkistä, Asics-kengät ovat mielessä eniten myyty tuotemerkki. Suositun Asics-tuotemerkin perustaja on Kihachiro Onistuka. Asics juoksukengät on valmistettu laadukkaista ja korkean teknologian komponenteista ja materiaaleista. Ulkopohja, keskipohja, geelivaimennus, kestävä, kantapäälaskuri ja Space Trusstic -ominaisuudet tekivät näistä juoksukengistä ihanteellisen valinnan kaikenlaisille juoksijoille. Jotkut sen upeista puolista mainitaan alla;
-Asics-kengät tarjoavat vakauden ja vahvan voiman.  Asics-kengät lievittävät laskeutumisiskuja ja voimia kovilla raiteilla.
Asics-kengät ovat kestäviä ja joustavia.
Asics-kengät ovat kevyitä
Nämä kengät eivät ole vain helppoja, mutta myös valmistettuja ja nykyaikaisia malleja tyydyttämään nuorten tyylitarpeita. Terveellisen ja energisen elämäntavan saavuttamiseksi meidän pitäisi sisällyttää juoksu päivittäiseen rutiinimme. Tästä syystä täytyy olla kenkäpari, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja mukavuuden. Asics-kengillä juoksukokemuksesta tulee rentouttavampaa.

Tenniskengät

Tenniskengät

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lasten kengät

Lasten kengät

Padel-kengät

Padel-kengät

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Lasten kengät

Laukut

Miesten kengät

Miesten vaatteet

Naisten kengät

Naisten vaatteet

KAIKKI( Asics )
clouse menu Sulje