`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Asics

Asics Tanktop

Asics Tanktop

  • Asics Tanktop
  • Asics Tanktop
  • Asics Tanktop

Asics Tanktop

Tuotekuvaus Asics Tanktop

Vastaavat olkahihnat, joissa on pitkät pohjat. Saumaton rakenne antaa mukavan mukavuuden harjoittelun aikana. Paidassa on sisäinen rintaliivit.

Asics-logo, verkkopaneelit

Toiminto: Hengittävä, tyhjenevä hiki

Hihat: hihaton

Leikkaus: säännöllinen

materiaali: Pehmeä, joustava

Koostumus: 92% polyesteriä, 8% elastinia


Tällä hetkellä, Asics Tanktop tuotetta on saatavilla smashinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Asics-merkkisiin tennis & padel tuotteisiin, joita tennis & padel verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden T-paidat kokoelman malleilla. smashinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat tennis & padel-tuotteet.

Ominaisuudet Asics Tanktop

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje