`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Asics

Asics Gel Resolution 7

Asics Gel Resolution 7

Asics Gel Resolution 7

Asics Gel Resolution 7

  • Asics Gel Resolution 7
  • Asics Gel Resolution 7
  • Asics Gel Resolution 7
  • Asics Gel Resolution 7
  • Asics Gel Resolution 7
  • Asics Gel Resolution 7

Asics Gel Resolution 7

Tuotekuvaus Asics Gel Resolution 7

Tee suorituskykysi parhaaksi. Jos käytät Gel Resolution 7 -tyyppisiä kenkiä, sinulla on vakaa tuki, joka ei rajoita liikkeitäsi.

Tämän kengän keskipohja koostuu Asicsin, Evan ja SpEVA: n kuuluisten materiaalien yhdistelmästä, joka lisää sen kestävyyttä. Tämän naisille tarkoitetun kenkäversion versio on huomattava siitä, että sillä on alhaisemman tiheyden omaava välipohja. Pohja on valmistettu materiaaleista, jotka mahdollistavat oikean säätämisen, kestävät voimakasta hankausta ja suojaavat sormia. Jokaisella vaiheella vaimennat iskuja geelin sijainnin perusteella taka- ja etuosassa.

Tee marssista jatkuvaa liikettä,> IGS (Impact Guidance System) -teknologia auttaa ohjaamaan jalkojasi. Jos haluat pitää askelmasi oikeassa asennossa ja välttää liukumista sisälle, kenkässä on liukastumisen esto. Mielenkiintoinen näkökohta tässä Asics-versiossa on, että jalkaosa on vahvistettu ja siinä on irrotettava pohjallinen, mikä tekee siitä harjoittelukengän vakaamman.

Saat jokaisen pallon näihin ASICS GEL Resoluutioon 7 naisille tarkoitetuissa tenniskengissä, joissa on päivitetty muotoilu uusimmilla teknisillä ominaisuuksilla, jotka takaavat optimaalisen suorituskyvyn.

Pelaa parhaalla strategisella pelillä, vastustajasi ylimielisyydellä viime hetken suunnanmuutoksista AHAR-ulkopohjan ansiosta, joka on otettu mukaan antamaan erinomainen joustavuus.

Läpiviennit ovat hyvin suojattuja vahvistettujen vampsien ansiosta, kun taas ASICS GEL -vaimennusjärjestelmä ja SpEVA-välipohja tarjoavat huippuluokan mukavuutta.

Kestävät ja vakaat, nämä kengät kestävät, joten voit noutaa mailaasi ja pään ulos tuomioistuimelle niin usein kuin haluat.

nbsp


Jos etsit Asics Gel Resolution 7:a, tänään on onnenpäiväsi. smashinn:ssa, omassa tennis & padelverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten kengät tuotteet. smashinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Lenkkikengät tennis erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Lenkkikengät tennis on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Asics Gel Resolution 7

Court tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Asics-geeliresoluutio 7

-

Aluksi Asics Gel Resolution 7 näyttää olevan vakaa ja ergonominen. Lopullisempi lausunto on mahdollista vasta intensiivisen käytön jälkeen. Kiitos

Naisten melonta-tenniskengät

-

Olen erittäin tyytyväinen uusiin Asics Gel Resolution 7 -kenkäni, jotka ovat suosikkityylini lisäksi erittäin mukavat ja voin helposti liikkua radalla joustavammalla ja vakaammalla tavalla.

Tyytyväinen!

-

Olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen tähän kauppaan! Paljon kiitoksia, smashinn! Palaa pian!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje