`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Asics

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Tuotekuvaus Asics Gel Hunter 3

Pidätkö squahista tai sulkapallista? Sinun on käytettävä juoksijakenkiä, kuten Gel Hunter 3 . Kun käytät näitä Asics-kenkiä, saavutat haluamasi liikkeet kentällä.

Jalkasi pysyy suojassa tällä mallilla. Versiossa on vahvike jalkaterän alueella . Siinä on myös PGuard, elementti, joka suojaa varpaita. Luotettava järjestelmä ylläpitää kengän muotoa estäen kiertymistä. Pohja on tehty kumista ja siinä on tasainen rakenne, joka pitää sinut tasapainossa.

Pehmustusjärjestelmän takana takana olevat geelikapselit pitävät sinusta mukavan . Kengän sisällä on irrotettava pohjallinen, joka parantaa mukavuutta ja poistaa hajut. Synteettisistä materiaaleista valmistettu yläosa puolestaan edistää hengittävyyttä. Suunnittelusta löydät erilaisia värejä.

Sen kohtauspiste ASICS GEL HUNTER 3 squash- ja sulkapallo-sisäjalkineiden kanssa miehille.

Nämä kevyet, mutta kestävät urheilujalkineet ovat rakennettu etäisyydelle, ja ne tarjoavat Guidance Line -rakennuksen Trusstic System -järjestelmän, joka parantaa kävelyn tehokkuutta paremman tasapainon ja vakauden aikana pikavaihepeleissä säilyttäen välipohjan rakenteellisen eheyden.

Hengittävä avoimen verkon yläosa parantaa ilmavirtaa, parantaa suorituskykyä ja varmistaa turvallisen sovituksen ottamaan nämä laukaukset luotettavasti.

Takaluukku GEL-tekniikka takaa jalkat ja imee iskun iskun aikana antaen optimaalisen mukavuuden ja tuen koko pelin ajan.

Irrotettava sorkkarauta lisää toisen mukavuuskerroksen, ja se voidaan helposti korvata ortopedisesti, kun taas PGuard-varvassuoja suojaa sitä.

OMINAISUUDET:

Trusstic-järjestelmä.

Takaluukun GEL-tekniikan vaimennusjärjestelmä.

Avaa silmäkoko.

PGuard-toe-suojelija.

Irrotettava soutulaite.Haluatko ostaa Asics Gel Hunter 3:n? Olet oikeassa paikassa! smashinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Sisäpelitossut malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten kengät tarjouksiimme smashinn:ssa. Näitä Asics-merkkisiä Sisäpelitossut tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (17)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Tuomio

-

Erinomainen vastine rahalle. Olisin halunnut pehmeämmän pohjan, joka pystyy pehmustamaan parempia ja pidempiä nauhoja (minulla on laaja kasvi). Erittäin kaunis jaloissa.

Täydellinen !!!

-

Vielä yksi kauppa, joka on tehty jälleen kerran, jälleen erinomainen ja voittanut tulos. Näytä sekä kengän että pakkauksen alkuperäinen laatu ja koon hakupalvelu ... otsikon PERFECT mukaisesti

Erinomaiset kengät ja oikea-aikaiset toimitukset

-

Kengät ovat loistavia. Sopii hyvin ja toimitettiin ajoissa luvatun ajanjakson kanssa. Olen tyytyväinen smashinniin.

Täydellinen mela

-

erittäin mukava ja hyvä nilkan pito !!!!

Erinomainen ostaa

-

Erittäin hyvät kengät, erinomainen laatu. Nopea toimitus

Hyvä laatu

-

Mukava tennis, hyvä pito ja erinomainen muotoilu

Erinomainen

-

Kengät ovat kauniita ja erittäin mukavia

Hyvä diili

-

tennis ovat hienoja, osto meni hyvin. Vain 2 päivän viive, mutta ehkä se oli covid's.

Myöhässä. mutta he saapuivat

-

Tilasin tossut joulukuussa, ne saapuivat huhtikuussa. Erinomainen laatu ja 100% alkuperäinen. suositeltava

Asics

-

Hyvät kengät, erinomainen hintalaatu. Nopea toimitus

Hyvä ostaa

-

Hyvät kengät, erinomainen hintalaatu. Nopea toimitus

Upeat kengät!

-

nämä ovat erittäin mukavia kenkiä! erittäin mukava ja erittäin vakaa. ja avoin mesh-yläosa tekee niistä erittäin helpon liikkua squash-kentällä. erittäin suositeltavaa!

Katsaus asics geeli metsästäjä

-

Parhaimmat squash-kengät, jotka minulla on koskaan ollut, ovat Prince NFS 2: ta, mutta he lopettaa niiden valmistamisen ja niillä oli sitten Asics raketti 8, mutta nämä ovat loistavia etenkin kunkin kengän naarmuuntimen kanssa, mikä todella auttaa, kuten kaikki muutkin kengät, joita olen käyttänyt. reikä siellä, erittäin mukava myös. Joten hyvä, että olen tilannut toisen parin pitämään vaatekaapissa ärsyttävänä, kun et enää saa niitä.

Hyvä sulkapallo

-

Upea kenkäpari. Paras osa on iskunvaimennus- ja liukumaton kumilaastari sisäpuolella. Vaikka sulkapallo voi olla hieman raskas verrattuna Yonex-kenkiin, se toimii silti

Arvostelut

-

Kaikki hyvä

-

Kengät ovat erittäin hyviä ja olen onnekas voideni olla oikeassa koossa. Täydellinen osto- ja toimitusprosessi kuten aina

Tyytyväisyys

-

Erinomainen verkkokauppa, jossa on tuhansia tennisartikkeleita, nopealla lähetyksellä! Olen erittäin tyytyväinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje