`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Asics

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3
  • Asics Gel Hunter 3

Asics Gel Hunter 3

Tuotekuvaus Asics Gel Hunter 3

Pidätkö squahista tai sulkapallosta? Sinun on käytettävä juoksukenkää, kuten Gel Hunter 3 . Kun käytät näitä Asics-kenkiä, saavutat haluamasi liikkeet kentällä.

Jalkasi pysyy suojattuna tällä mallilla. Versiossa on vahvistus jalkapöydän alueella . Siinä on myös PGuard, elementti, joka suojaa varpaita. Trusstic-järjestelmä puolestaan ylläpitää kengän muotoa estäen sen kiertymisen. Pohja on valmistettu kumista ja siinä on tasainen rakenne, joka pitää sinut tasapainossa.

Pehmustusjärjestelmän takana olevat geelikapselit pitävät sinut mukavana . Kengässä on irrotettava pohjallinen, joka parantaa mukavuutta ja poistaa hajut. Synteettisistä materiaaleista valmistettu yläosa puolestaan edistää hengittävyyttä. Suunnittelusta löydät erilaisia värejä.Sen kohtauspiste ASICS GEL HUNTER 3: n squash- ja sulkapallo-sisäjalkineiden kanssa naisille.

Nämä kevyet, mutta kestävät urheilujalkineet ovat rakennettu etäisyydelle, ja ne tarjoavat Guidance Line -rakennuksen Trusstic System -järjestelmän, joka parantaa kävelyn tehokkuutta paremman tasapainon ja vakauden aikana pikavaihepeleissä säilyttäen välipohjan rakenteellisen eheyden.

Hengittävä avoimen verkon yläosa parantaa ilmavirtaa, parantaa suorituskykyä ja varmistaa turvallisen sovituksen ottamaan nämä laukaukset luotettavasti.

Takaluukun GEL-tekniikka takaa jalan ja imee iskun iskun aikana antaen optimaalisen mukavuuden ja tuen koko pelin ajan.

Irrotettava sorkkarauta lisää toisen mukavuuskerroksen, ja se voidaan helposti korvata ortopedisesti, kun taas PGuard-varvassuoja suojaa sitä.

OMINAISUUDET:

Trusstic-järjestelmä.

Takaluukun GEL-tekniikan vaimennusjärjestelmä.

Avaa silmäkoko.

PGuard-toe-suojelija.

Irrotettava soutulaite.Tilaa Asics:n tuotteet, kuten Gel Hunter 3, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu smashinn:aan, omaan tennis & padel verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Asics Gel Hunter 3 jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Asics-geelimetsästäjä 3

-

Hyvä

Tyytyväinen ostokseen

-

Ostin heidät jouluksi ja toimitin heti.

Hienot kengät

-

Kengät ovat mukavia ja mukavia käyttää, mukavat ja karkeat huoneen lattialla. Puoli kokoa normaalia suurempi, sopii täydellisesti. Väri on kaunis. Vain sääli, että väärä koko toimitettiin ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje