`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Asics

Asics FuzeX Bra

Asics FuzeX Bra

Asics FuzeX Bra

Asics FuzeX Bra

Asics FuzeX Bra

  • Asics FuzeX Bra
  • Asics FuzeX Bra
  • Asics FuzeX Bra
  • Asics FuzeX Bra
  • Asics FuzeX Bra
  • Asics FuzeX Bra

Asics FuzeX Bra

Tuotekuvaus Asics FuzeX Bra

Don? T anna liikkeen ja epämukavuus häiritä sinua pääsemästä henkilökohtaisia ​​paras. Tämä fuzeX käynnissä rintaliivit naisille tarjoaa tietovälinealusta, tiukka istuvuus ja on toiminnallinen välttämätöntä jokaiselle juoksijalle? S vaatekaappi, jossa on sekä suojelun ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Irrotettava osittain valettu kupit tarjoavat vaatimattomuus kattavuus, tukea ja säädettävyys kun virta teräsverkkoelementit edessä ja takana antaa ylimääräistä tukea ja ilmanvaihto. Sisemmän verkkovuori ja resori helma tekevät rintaliivit mukavampaa ja Racerback yksityiskohtiin tarjoaa liikkumisvapauden. Asics MotionDry teknologian kangas toimii yleisen mukavuuden imeyttämällä hiki pois iholta. Kaikki yli tulostaa ja leikkaa takaisin yksityiskohtaisesti näyttää hyvältä avoimessa selkä kerrospukeutuminen liivi tai toppi, täydentävät muita kohteita fuzeX alueella.

Ominaisuudet:

tiukka malli

Racerback

tietovälinealusta

Semi valettu irrotettava kupit

Kaikkialla tulosta

Sisempi mesh liner

Yksivärinen joustava helma ja sitova

Leikkaa pois takaisin yksityiskohtia

Mesh alle varsi insertit

Kosteuden Asics MotionDry tekniikka

Asics kierre logo yksityiskohta

Täydentävät muita kohteita fuzeX alueella

Tekniset tiedot:

materiaali:

Ohuesta Single Jersey, 220g

84% nailonia, 16% elastaania

Power mesh, 143 g

81% polyesteriä, 19% elastaania


Etsitkö Asics-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Asics FuzeX Bra:a? smashinn:sta, löydät täyden Naisten vaatteet tuotekokoelman ja tennis & padel tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme smashinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin tennis & padeltarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Asics FuzeX Bra

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje