`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

adidas

adidas Club Skirt

adidas Club Skirt

  • adidas Club Skirt
  • adidas Club Skirt
  • adidas Club Skirt

adidas Club Skirt

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus adidas Club Skirt

Ohjaa tuomioistuimen tässä Naisten tennis hame. Kosteutta siirtävä Climalite® kangas vetää pois hikeä ja rakennettu sukkahousut tarjoavat lisäsi kattavuutta, jotta voit hyökätä net luottamusta.

Climalite® kangas pyyhkäisee hiki pois iholta

Side pallo taskut sisä- sukkahousut

joustava vyötärö

adidas brandmark vasemmalla helmassa

Tämä tuote on osa adidas kestävän tuoteohjelman: Tuotteet valmistetaan kestävämpiä tapoja tehdä maailmasta parempi paikka; Jokainen kuitu on väliä: kierrätetystä polyesteristä säästää resursseja ja vähentää päästöjä

27 cm selän pituus; 8 cm sisäsauman (koko 36)

Normaali istuvuus

100% kierrätettyä polyesteriä twill


Haluatko lisää tennis & padel tuotteita adidas:lta? smashinn:sta, omasta tennis & padelverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman tennis & padeltuotteita, kuten adidas Club Skirt. Tällä hetkellä adidas Club Skirt on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki tennis & padelvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet adidas Club Skirt

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje