`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

adidas

adidas Barricade

adidas Barricade

adidas Barricade

adidas Barricade

adidas Barricade

adidas Barricade

  • adidas Barricade
  • adidas Barricade
  • adidas Barricade
  • adidas Barricade
  • adidas Barricade
  • adidas Barricade
  • adidas Barricade
  • adidas Barricade

adidas Barricade

Tuotekuvaus adidas Barricade

Vuoden 2018 painoksessa Adidaksen legendaarinen Barricade- tenniskenkä sisältää sarjan säätöjä, jotka sijoittavat ne enemmän kuin koskaan ammattilaispelaajien huippuluokan maastoon. Korkean kestävyyden ja innovatiivisen muotoilun ansiosta nämä kengät ovat valinta valitsemaan radan ja voittamaan kilpailijat.

Barricaden upea muotoilu keskittää suuren vakauden ja tuen keskijalan alueelle saumattoman Forgedmesh-päällisen ansiosta . Plantaarikaaresta kantapäähän ulottuvilla synteettisillä vahvistuksilla sekä eturaajaan valetulla varren korkilla Barricade on lisännyt kulumiskestävyyttä kestämään sekä palveluja että lentopalloita. Geofit-muotoilu pitää jalkasi turvallisesti ja sujuvasti mukautettuna aina vahvistetun jalkasilmukan ja anatomisen pitsi-sulkemisen ansiosta .

Barrikadin adipreeni + välipohja tarjoaa erinomaisen pehmustuksen ja lisää iskunvaimennusta kantapään alueella, jotta saadaan enemmän vakautta ja vähentää akillesjänteen jännitystä aggressiivisimpien liikkeiden aikana. Adiwear 6-ulkopohja vähentää kulumista entisestään, mikä lisää näiden kenkien yleistä kestävyyttä.


Rakennettu toimittamaan suorituskyvyn tasoa Pro-pelaajien vaatima, näiden juniorien tenniskengät ovat hengittävän verkon yläpuolella ja kestävä ulompi.

Ne ovat koko pituudeltaan Adiprene + Pehmuste kaikkiin yhteensopiviin mukavuuksiin.Materiaalikoostumus: tekstiili / synteettinen.

Materiaalin rakenne:

Materiaalin paino:

Tekniset tiedot:

Nämä Juniors Tennis Kengät on rakennettu toimittamaan suorituskyvyn tasoa, jota ammattipelaajat vaativat.

Heillä on hengittävä mesh ylä-ja yksi Adiwear Outsole, joka tarjoaa korkeimman kestävyyden, ei väliä kuinka paljon sinä laitat ne läpi.

Täysipainoinen Adiprene + tyynyt jokaisella askeleella ja liukuu tilalle.

Pehmeä ja joustava kieli sopusointuista.

Täysipainoinen Adiprene + mukavuutta ja parempaa iskunvaimennusta.

Adiwear Outsole tarjoaa huippuluokan erittäin kestävään kestävyyteen.

Edut: Ulkopohja tarjoaa huippuluokan erittäin kestävään kestävyyteen.

Under The Heel For Superior -vaimennuksen vaikutuksen alaisena.

Järjestelmä Midfoot-rehellisyydelle.

Allcourt Ulkopohja.

Ominaisuus:

Adiwear ™.

Adipreneadiprene Adiwear ™.

Vääntö.

Adiwear ™.

Adiwear ™.

Adiwear ™.


adidas Barricade erikoistarjous on sinua varten! Käy smashinn:ssa, kun haluat uusia tennis & padelvarusteesi. smashinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten adidas, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Lasten kengättuotteet.

Ominaisuudet adidas Barricade

Sukupuoli
Court tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Nämä ovat erittäin hyviä lasten tenniskenkiä - sain viime vuonna tyttärelleni yhden parin ja ostin juuri toisen parin tänä vuonna.

Adidas-kengät

-

Sopii erinomaisesti kilpaurheiluun.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje