`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Varlion

Varlion Avant H One Woman

Varlion Avant H One Woman

Varlion Avant H One Woman

  • Varlion Avant H One Woman
  • Varlion Avant H One Woman
  • Varlion Avant H One Woman
  • Varlion Avant H One Woman
  • Varlion Avant H One Woman

Varlion Avant H One Woman

Produktbeskrivelse Varlion Avant H One Woman

VEKT: 325/355 gr

Teardrop-formet racket med god balanse mellom strøm og kontroll.

Fremstillet ved hjelp av en toveis tubular, 38 mm EVA FLEXCORE-kjerne laminert med glatt stoff av glassfiber. Impregnert med eksklusiv VARFLEX epoxyharpiks utviklet av Varlion, for å få den høyeste elastisitet og motstand, dekket av et dioksydtitanlag.

Designet med en sekskantet ramme og langstrakt kjerne. Begge teknologiene har blitt brukt de siste årene i vårt spill PRO, som kjennetegnes for å gi høyere stivhet og aerodynamikk til rammen og en større slående overflate og muliggjøre bedre lærlingskap og kompetanse for spilleren.

Det anbefales for spillere som søker en balansert racket mellom strøm og kontroll for sitt spill.


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett tennis & padling butikk. Kjøp Varlion Avant H One Woman med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende tennis & padling produkter i Padelrekkerter kategorien som kan supplere din bestilling, smashinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Varlion Avant H One Woman

Balanse
sammensetning
Farge
Form

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller still et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser