`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Head

Head Tornado Power

  • Head Tornado Power
  • Head Tornado Power
  • Head Tornado Power

Head Tornado Power

Produktbeskrivelse Head Tornado Power

Tennisracketen du må begynne å vinne alle dine kamper og bli den beste spilleren, er Tornado Power . Dette bladet kombinerer perfekt kraft og kontroll. Det vil tillate deg å vinne spill raskere. Dens design er spektakulær og svært innovativ, ikke bare får du store fordeler i spillet ditt, men har også en spade som visuelt trekker mye oppmerksomhet, noe som kan distrahere motstanderen din, der du har et annet poeng til din fordel!

Tennisracketen Tornado Power er perfekt for spillere med høyt nivå, som baserer sitt spill på strømspor. Dette bladet gir en utmerket balanse , er det beste alternativet for spilleren som ønsker et poeng med større kraft i sitt spill uten å miste kontrollen på nytt.

Den er produsert i et diamantformat, som er ansvarlig for å tilby effektnivåene som Tornado Power har. Den har en rammeprofil på 38 millimeter. Vekten er estimert mellom 355 gram. Den har materialer av høyeste kvalitet som Grapheno XT og glassfiber. Og for å konkludere med en blomstring av produksjonen av dette Tornado Power-bladet , er gummikjernen sin Power Foam, som gir maksimal kraft uten å måtte utøve for mye kraft.

Dette bladet gir deg et kraftig og raskt spill uten å måtte dine muskler for mye. Hva forventer du å be om din?

spesifikasjoner:

Profil: 38 mm.

Siktstørrelse: 420 cm2.

Form: Diamond OS.

Vekt: 365 gr.

Balanse: 270 mm.


Head Tornado Power har den offesielle garantien fra merket Head. Handling i vår nett tennis & padling butikk vil du ha Head Tornado Power hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 95.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Head Tornado Power

Alder
Form
Balanse
sammensetning
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (28)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Super glad

-

En rimelig og god racket!

Racket

-

Racket med god nøyaktighet kan ha litt mer kraft, men generelt er det en veldig balansert racket

Den var bra

-

Virkelig hyggelig på jakt etter en god pris.

Toppmøte

-

Denne racketen er flott, spesielt nettspillet mitt har blitt bedre. Mye mer stabilitet. Det var også en anstendig rabatt. Fra € 200 til € 80 inkludert frakt.

Priskvalitet

-

perfekt

Veldig bra

-

Veldig bra og veldig rimelig racket! Sterkt anbefalt.

Fin racket

-

Pros Control er bra, større søt sted enn min forrige racket, god kraft, ser bra ut, lettere 360 g eller noe hjelper med raskere reaksjonstid. Ser for tiden robust ut. Leveres raskt. Ulemper Ingen racketdeksel, er 2017 og ser på vennets racketer den oppgitte teknologien ser ut til å ha gått videre,

Perfekt

-

God spade!

Alt er perfekt

-

Utmerket racket og upåklagelig tilstand!

Kostnad x fordel

-

Det er et godt kjøp å vurdere dagens kostnader. Robust, enkel å håndtere, men kan ha 1 eller 2 cm lengre kabel for å forbedre rekkevidden. Stor kraft for slagene.

God styrke og kraft

-

Siden jeg begynte å bruke denne racketen har jeg lagt merke til at den har veldig motstandsdyktig materiale, har god kraft til å slå og jeg har ikke hatt vanskeligere med å kontrollere enn med andre racketer jeg har brukt. For tiden er prisen et godt kjøp.

Hodet tornadokraft

-

Sønnen min ville ha dette stativet fordi det var flott!

God spade

-

Det ser veldig bra og veldig kraftig ut

Veldig pen

-

Fine farger .. utmerket finish ... flott kvalitet !!!

Søt palett

-

Veldig bra kraft god kontroll

Bra kjøp

-

Kvalitetsracket

Utmerket produkt og service!

-

Veldig fornøyd med racketen og hele kjøps- og leveringsprosessen! Ingen tvil om å fortsette å handle på dette nettstedet! Når det gjelder racketen, likte jeg det veldig, og jeg er fremdeles i ferd med å bli vant til den, men veldig positiv så langt! takk

Fantastico

-

Flott produkt, rask levering

Padle

-

Veldig bra stativ, god kontroll og lett vekt

Pala padel

-

ypperlig palé, verdi for pengene på toppen .. en råd ..

Spade

-

Veldig god komfortabel spade, jeg må fortsette å prøve den, siden og den utmerkede servicen !!!

Om meg

-

Lett og svært balansert spade med stor berøring for å skyte ballen hardt. Jeg likte det virkelig.

Mer kraft mindre kontroll

-

Godt blad, mye kraft, men lite kontroll, er veldig motstandsdyktig. Jeg vil bare anbefale det til mellomavanserte spillere

Godt kjøp

-

Skovl med makt, men ikke limper i kontroll, det motsatte har gledelig overrasket meg.

God makt!

-

Vi tok 4 for meg og andre venner. Jeg må si at racketen har stor kraft, det avgjørende slag uten å tvinge, er solidt, presist og overfører ikke vibrasjoner til håndleddet og albuen. Selvfølgelig går strømmen litt på bekostning av kontrollen, jeg vil bare anbefale det til mellomstore spillere, for en nybegynner er læringsperioden litt lengre enn en mellomliggende racket som vanligvis har mer kontroll.

Racket

-

Flott produkt

Hallo

-

Veldig bra side å kjøpe

Racket

-

Racquet med kvalitet, god formbarhet.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk