`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Babolat

Babolat Custom Dampener 48 Units

  • Babolat Custom Dampener 48 Units
  • Babolat Custom Dampener 48 Units

Babolat Custom Dampener 48 Units

Produktbeskrivelse Babolat Custom Dampener 48 Units

Den tilpassvibrasjonsdemper som brukes av Rafael Nadal:

Du kan legge til en kapsel med små stålkuler for å justere Custom Damps nivå av absorpsjon. Den ideelle for gode spillere som ønsker å justere demper henhold til deres behov. 3 forskjellige fargekombinasjoner som passer din racket: sort / gul, svart / rød, og hvit / blå.


Kjenner du alle funksjonene til Babolat Custom Dampener 48 Units? Hos smashinn velger vi tennis & padling artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Tennisrekkerter artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Tilbehør kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Babolat er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av tennis & padling ekspertene!

Spesifikasjoner Babolat Custom Dampener 48 Units

Produkttype

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk