up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Salming
360

Salming Viper 4

Salming Viper 4

Salming Viper 4

Salming Viper 4

plus
  • 360Salming Viper 4
  • Play videoSalming Viper 4
  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4
  • Salming Viper 4

Salming Viper 4

Produktbeskrivelse Salming Viper 4

Salming Viper er en hurtig bevægelig skoen med lav profil og fremragende stabilitetskarakteristika. Det inkorporerer det allerbedste af Salming Indoor sko teknologier og derefter nogle. Hvis du er fan af Salming Race-modellen, finder du Viper lavere og med mindre polstring i forgrundsfoden, hvilket gør det muligt at komme tættere på røret og en lettere og mere åndbar overdel. Konstruktionen har sin oprindelse i Salming Running Shoe produktsortimentet, hvor det har været meget godt modtaget med sit 3-lags system, hvor den unikke Salming ExoSkeleton? holder foden i den rigtige position under laterale bevægelser og højtydende aktiviteter. Agile, hurtigt paced med lav profil? The Viper.

Specifikationer:

Vægt: 251 g

Drop: 6 mm

Køn: Kvinder

Stak: 20 mm center af hæl14 mm kugle af fod

Mellemsål: RunLite?

Ydersål: XR110?

Foring: Mesh

Teknologi:

styrtbøjle:

En øget radius på ydersålens inderside gør det muligt at rulle foden indad og tå skubbe ud. Reaching for at stoppe bolden i squash eller dække et skud i floorball bliver lettere med RollBar? teknologi.

TGS 62/75:

Torsions Guide System. Afstanden fra hæl til fodkugle (62% af skoen) er designet med ekstra stabilitet, hvilket slutter i den såkaldte ballet? linje, en 75 ° vinkel. Foran 75 ° linjen har vi udstyret skoen med større fleksibilitet for at stimulere fodens naturlige bevægelser. TGS 62/75 tager hensyn til alle gangcyklus kriterier. Samtidig blødgør den belastning forårsaget af friktion under laterale bevægelser. Skoen bøjer på nøjagtigt de rigtige steder og stimulerer fodens naturlige laterale og fremadrettede bevægelser.

Exoskeleton:

Exo skelet design stabiliserer foden til laterale bevægelser og reducerer trykket ved MTP leddene (Metatarsophalangeal leddene). Det er vigtigt at holde foden stabil medio lateral, hvilket undgår friktion og sidekræfter i de bløde dele af fodsålen, især under forfoden.

Ergo Heelcup:

For at stabilisere og fixere hælen, som er nøglen til at give en god pasform og komfort, har vi udviklet en ny anatomisk Ergo Heel Cup, der er lidt længere end den gennemsnitlige hælkage.

LMS:

Lateral Movement Stabilizer en specielt designet letvægts integreret dobbelt torsionsenhed, der understøtter foden under hurtige og uregelmæssige laterale bevægelser.

Runlite:

Mellemsålen har en speciel High Abrasion Injection EVA RunLite? designet til at skabe en god følelse for retten. Den er lys og reagerer på overfladen fra det allerførste skridt.

XR110:

For at hjælpe dig med at styre alt dette svingningspræstation har vores XR110 ydersål en ekstra klæbrig udviklet forbindelse!

LMS +:

Hurtige sidestoppe udsætter foden for risikoen for at rulle udad og forårsage skader. LMS + (Lateral Movement Stabilizer Plus) er et unikt design med en positiv vinkel på 11 °, der forhindrer foden i at rulle udad.

Tæt


Salming Viper 4 findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online tennis & padel butikken, Salming Viper 4 lignende produkter. Vores udvalg i Indendørs sko produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Salming Viper 4

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up