up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Oakley
360

Oakley Jawbreaker Prizm Road

Oakley Jawbreaker Prizm Road

Oakley Jawbreaker Prizm Road

Oakley Jawbreaker Prizm Road

plus
  • 360Oakley Jawbreaker Prizm Road
  • Play videoOakley Jawbreaker Prizm Road
  • Oakley Jawbreaker Prizm Road
  • Oakley Jawbreaker Prizm Road
  • Oakley Jawbreaker Prizm Road
  • Oakley Jawbreaker Prizm Road

Oakley Jawbreaker Prizm Road

Produktbeskrivelse Oakley Jawbreaker Prizm Road

Jawbreaker ™ er den ultimative sport design besvare de krav verdensklasse atleter med en 40 år arv kompromisløs topkvalitet. Oakley innovation har nået toppen af ​​ydeevne ved at tilbyde alt fra surge porte til afkøling luftstrømmen UNOBTAINIUM® komponenter til et komfortabelt sikker pasform, og med den problemfri linse udskiftning af SWITCHLOCK ™ teknologi til vision optimering i alle omgivelser.

Funktioner:

PRIZM ™ er en revolutionerende linse teknologi, fine melodier vision for specifikke sportsgrene og miljøer. Se, hvad du er gået glip. Klik her for at lære mere om Prizm Lens Technology.

Udvidet synsfelt i det øvre perifere region for at optimere til cykling

Unobtanium® earsocks og næsepuder holder briller på plads, stigende greb trods sved

Switchlock ™ udskifteligt objektiv teknologi gør linse skifter objektiv hurtig og sikker

Patenteret High Definition Optics (HDO) giver overlegen optisk klarhed og knivskarpt syn i alle vinkler

Specifikationer:

Frame Fit Standard Fit:

Lens Bredde: 131 mm

Bridge Bredde: 0 mm

Lens Højde: 53 mm

Temple Arm Længde: 121 mm

Teknologi:

Switchlock ™: At gøre processen med at udskifte linserne hurtigt, nemt og problemfri, denne teknologi bruger en simpel switch mekanisme til at frigive den monterede linse så et nyt kan låses i samme. Det lader atleter tilpasse deres vision og holde op med skiftende lys.

PRIZM ™: Prizm ™ er en revolution i linse optik bygget på årtiers farve videnskab forskning. Prizm ™ linser giver hidtil uset kontrol af lys transmission resulterer i farver præcist tunet til at maksimere kontrasten og forbedre synligheden.

High Definition Optics: High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, som gør Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.


Hos smashinn har vi kun høj kvalitets tennis & padel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Oakley Jawbreaker Prizm Road? Er heldet med dig! Vi har smashinn i vores online Briller katalog og Solbriller, vi tilbyder tennis & padel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Oakley Jawbreaker Prizm Road

Glastype
Farve
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (16)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Oakley jawbreaker

-

tak bikeinn jeg modtog ordren i en god pakke og stand. vil anbefale det og jeg er tilfreds med varerne. vil bestille igen og anbefalet det til alle mine venner og kollega. Gud bevare

Fremragende produkt

-

Tillykke, en del af de produkter, jeg købte, ankom, alt efter hjemmesiden ... tillykke. Jeg venter på resten, anbefaler jeg.

Jawbreaket

-

Awesome og Legit

Køb af varer

-

Solbrillerne var fine, men glemte at kontrollere told, det kostede mig 505 ekstra

Ser godt ud

-

Linsebelægningen på den gamle Jawbreaker er slukket, så jeg lavede en ny. (Måske skyldes det, at det bliver vådt og efterladt, som det er.) Jeg købte hele kroppen, skiftede humør i stedet for kun at købe en ny linse. Det er køligt med en mat ramme.

Meget fint !!!

-

Brillerne ser endnu køligere ud end på foto. Prizm linse tech er virkelig fantastisk! Din vision bliver meget skarpere med mere kontrast. Passformen og justeringerne, som brillerne kan foretage, er også meget nyttige. Som glasur på kagen leveres der også et dejligt hus fra Oakley, udover mikrofiberposen, selvfølgelig. Med andre ord for denne pris her på bikeinn er det mere end værd at pengene. Endelig en meget god service fra bikeinn. Jeg havde glemt at nævne mine skind, og dette kunne opdateres uden problemer, selvom ordren allerede var undfanget.

Meget godt

-

Perfekte og pæne briller

Meget fint

-

Perfekt

Oakley kæbelbryder

-

Store

Anvendelighed

-

det er perfekt!

Fremragende

-

perfekte briller

Fremragende

-

Meget smuk at se på og bygget med materialer af høj kvalitet. Jeg anbefaler dem.

Fremragende

-

Slank design og holdbar

Superb.

-

Fremragende design. De bedste sportsbriller.

Kvalitet af varer

-

Købte disse briller til langrend. På banen er de ideelle til både dag og nat skøjteløb. Beskyt dine øjne mod sne og vind. Må ikke tåle over. anbefale

Oakley jawbreaker solbriller

-

Hej, jeg køber denne vare virkelig smuk, jeg holder produktet til min smag, meget aerodynamisk ansigtsvind og egnet til nogen. Meget tilfreds med dette produkt, jeg anbefaler!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up