up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

plus
  • Play videoNutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
  • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake
  • Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Produktbeskrivelse Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Beløb pr. Dosis (1 gel på 40 ml):

Energi:

Kulhydrater korte kæde (4,6 g):

Nutrisport Gel giver dig den rigtige mængde kortkædede kulhydrater (Fructose + Dextrose) for at sikre øjeblikkelig energiforsyning uden at forårsage uønskede blodsukkerspidser (og derfor insulin), der er ansvarlige for den frygtede "downpour".

Kulhydrat lang kæde (26 g):

Nutrisport Gel kompletterer sin energiformel med langkædede kulhydrater, der, takket være dens mekanisme for vedvarende absorption, sikrer en langvarig energiforsyning, der undgår muskel træthed.

Næringsstofabsorption og udbytte:

Taurin (50 mg):

Aminosyre meget rigelig i muskelvæv, der spiller en vigtig rolle i udøvelsen af ​​atleten. Det stimulerer absorptionen af ​​næringsstoffer og forbedrer præstationen takket være dens indblanding i neurotransmittersystemet. Forbedrer muskelrespons og dermed ydeevne.

Vitaminer i gruppe B (15% CDR *):

Sæt med vandopløselige vitaminer (B1, B2, B3 og B6) afgørende i processerne for at opnå energi i kroppen. Øvelsen af ​​øvelsen indebærer en stigning i sin aktivitet og derfor en stigning i behovet for denne gruppe af vitaminer så afgørende i udøvelsen af ​​atleten.

Genopretning:

bcaas:

Forgrenede Aminosyrer (BCAA'er) har en høj genindvindingsevne på grund af deres overflod i kroppens muskelvæv. Andelen, hvori de er blevet tilsat (2: 1: 1) maksimerer den regenerative virkning. Derudover giver de i situationer med høj efterspørgsel efter energi hurtig energi, der muliggør besparelse af muskelglykogen.

Indeholder: L Leucin (80 mg), L Valine (40 mg), L Isoleucin (40 mg)

Antioxidant:

E-vitamin (44% CDR *):

Liposoluble vitamin med antioxidant aktivitet. Det reagerer med de frie radikaler der genereres under fysisk aktivitet, idet man undgår ødelæggelsen af ​​"gode celler" og sænker aldringsprocessen. Det betragtes som et kardiobeskyttende og foryngende vitamin. Kombineret med C-vitamin er dets antioxidantvirkninger forbedret.

C-vitamin (15% CDR *):

Vandopløseligt vitamin, der skiller sig ud for sin antioxidantkraft og intervenerer i processerne for dannelse af kollagen, hovedbestanddelen i brusk og knogler. Kombineret med E-vitamin øger dets antioxidantaktivitet.

Præsentation:

40 g gel

Sådan bruges:

Tag 1 gel hvert 45 minutter med intens aerob træning eller i starten af ​​træningen (Max 3 geler)


Bestil dine Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake er på lager og prisen er 44.49 $. Med vores store udvalg i Suplementación deportiva, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Nutrisport Taurine 24 Units Cheesecake

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up