up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

plus
  • Play videoNutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry
  • Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Produktbeskrivelse Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Bidrag af isoleret valleprotein med kulhydrater. Forgrenede aminosyrer, L glutamin AKG, citrullin malat, magnesium og vitaminer til genopretning indsats.

Sammensætning pr dosis (40 g):

Muskel genopretning:

Protein Isolat (14,8 g):

Protein er den grundlæggende næringsstof for muskel opsving. Af alle de mulige kilder, den "isoleret protein" tilvejebringer en rig kilde af forgrenede aminosyrer og fremragende biotilgængelighed. Den er let absorberes og fremskynder opsving.

Kulhydrater (20,0 g):

Kombinere kulhydrater kortkædede og langkædede at sikre genopfyldning af indskud glykogen så effektiv som muligt. Kulhydrater er den energi bunden af ​​kroppen, så det vil være afgørende for at genvinde den energi niveauer forbruges af uddannelse og / eller konkurrence for at bevare intensiteten af ​​træning dag efter dag.

L glutamin (1,0 g):

L Glutamin er den mest rigelige i muskelvæv, dermed sin betydning i processen med regenerering af musklen aminosyre. Det fremmer også udskiftning af muskel glykogen, øger cellulære hydrering og forhindrer katabolisme.

Bcaas (1,0 g):

Transplantatet aminosyrer (BCAA) er 3 (L leucin, L isoleucin og L valin) og spiller en vigtig rolle i muskel oprensningsprocesser. Stimulere muskel proteinsyntese tillader optimal genvinding og har også en anti katabolsk effekt.

Taurin (500 mg):

Taurin er en meget rigelig i muskelvæv også deltager i processen med afgiftning aminosyre. På denne måde, det fremmer muskel regenerering og bortskaffelse af affald under træning.

Magnesium (150 mg 50% ADT *):

Mineral meget vigtig både i energi metabolisme processer og mekanismer muskel sammentrækning og afslapning. Af denne grund, dens erstatning er afgørende, hvis vi skal undgå muskelkramper.

afgiftning:

Arginin ketoglutarat alfa (660 mg):

Som en forløber for nitrogenoxid (NO) oxid arginin alpha ketoglutarat fremmer strømmen af ​​næringsstoffer til musklerne og større iltning til hurtig og effektiv inddrivelse.

Citrullin Malate (500 mg):

Den citrullin malat hjælper til at afgifte kroppen ved fjernelse af ammoniak og mælkesyre produceres under træning og fungerer også mod frie radikaler genereret under sport.

antioxidant:

Vitamin C (30 mg 50% ADT *):

C-vitamin er en antioxidant vitamin med en stor magt inden for stofskiftet. Som et resultat, C-vitamin beskytter os mod interne slid genereret af motion og bremser aldring og degenerative processer.

beskyttelse:

Vitamin B1 (0,7 mg), B2 (0,8 mg) og B6 (1 mg) (50% ADT *):

B-vitaminer er involveret i de processer af absorption af mange næringsstoffer, er afgørende for energiproduktion (derfor er det vigtigt, opfyldning efter fysisk anstrengelse) og styrke nervesystemet og immunsystemet (blandt andre funktioner).

* RDA: anbefalede daglige tilførsel

Sådan bruger

Opløs 40g (fuld meter) i 250 ml (et glas) vand umiddelbart efter øvelsen.

Ydeevne

Pot 800g, kuverter og 240 ml flasker.


Find Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry på lager og til den absolut bedste pris. Besøg smashinn, din online butik, med tennis & padel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Nutrisport Stressnutril Recuperation 800gr Strawberry

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up