up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour
  • Nutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour

Nutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour

Hvad er StimulRED Express?

Beløb pr. Dosis (1 30 ml gel):

Energi:

 

Kortkædede og langkædede kulhydrater (6,5 g):

StimulRED® giver dig den rette mængde kortkædede og langkædede kulhydrater for at sikre en kontrolleret energiforsyning uden at forårsage uønskede pigge af blodsukker (og derfor insulin), der er ansvarlig for den frygtede "ned" og omdannelsen af ​​sukker i fedt. På grund af dets lave indhold af hydrater er ideel til folk, der følger vægtkontrol diæt.

 

Vasodilation og afgiftning:

 

L Arginin (500 mg):

Aminosyre, der intervenerer i atletens ydeevne for sin dobbelt effekt: Det favoriserer elimineringen af ​​toksiner, der genereres under træning (hovedsagelig ammonium) og stimulerer frigivelsen af ​​nitrogenoxid (gas der er ansvarlig for vasodilatation), der tillader en større strøm af næringsstoffer og ilt til muskulatur.

Ydeevne og stimulerende aktivitet:

 

Taurin (1000 mg):

Aminosyre meget rigelig i muskelvæv, der spiller en vigtig rolle i udøvelsen af ​​atleten. Det stimulerer absorptionen af ​​næringsstoffer og forbedrer ydeevnen takket være dens intervention i neurotransmittersystemet. Forbedrer muskelrespons og dermed ydeevne.

Guarana (625 mg):

Guarana-ekstrakt øger kroppens energiniveau og forbedrer hjerte-kar-systemet. Takket være indholdet af koffein har det også en stimulerende effekt, der forsinker træthed i atleten og forlænger modstanden mod fysisk aktivitet.

Ginseng (200 mg):

Naturligt ekstrakt, der har tonico revitaliserende egenskaber. Takket være dets stimulerende virkning på det centrale nervesystem øges koncentrationens koncentration, muskelresponsen og dermed udøverens ydeevne.

Koffein (37,5 mg *):

Koffein er et psykoaktivt stof, der virker på nervesystemet ved at genoprette "advarselsniveauerne" af kroppen takket være dets stimulerende effekt. Det er videnskabeligt demonstreret sin ergogen effekt i atleten, der stimulerer processerne til at opnå energi, øger lipolysen og øger modstanden mod træthed.

* Det samlede indhold af koffein er 100 mg

Antioxidant:

C-vitamin (60 mg (100% CDR **)):

Hydrolyseligt vitamin, der skiller sig ud for dets antioxidantkraft og intervenerer i processerne for dannelse af kollagen, hovedbestanddelen af ​​brusk og knogler. Kombineret med E-vitamin øger dets antioxidantaktivitet.

** CDR: Anbefalet dagligt beløb

Sådan bruges:

Tag 1 gel før træning (maks. 1 gel pr. Dag).


Køb dine Nutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour til den bedste pris! Vores online har tennis & padel, smashinn lige dem du går og drømmer om! Find Sundhed og helse til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Nutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online tennis & padel katalog!

Funktioner Nutrisport Stimulred Express 24 Units Without Flavour

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det bedste gea, jeg har prøvet

-

Stimuleret til min smag er den bedste gel, jeg har prøvet. Det har sine rimelige mængder ud over en rig smag. Det åbner perfekt, og man er aldrig blevet punkteret. Det bedste, jeg har mødt uden tvivl !!!

Perfekt

-

Efter min ydmyge opfattelse er stimul red express en af de bedste geler på markedet. Jeg har brugt dette produkt i lang tid, og jeg ville ikke udveksle det med nogen anden. Effektiv som en præ-træning, fremragende som energi. Fremragende smag og konsistens, lige den rigtige mængde ingredienser, især koffein.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up