up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Sport Isotonic 24 Units Orange

plus
  • Play videoNutrisport Sport Isotonic 24 Units Orange
  • Nutrisport Sport Isotonic 24 Units Orange

Nutrisport Sport Isotonic 24 Units Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Sport Isotonic 24 Units Orange

Hvad er SportDrink Isotonic?

God hydrering er afgørende, så enhver atlet kan udføre det maksimale i deres træning og konkurrencer. Imidlertid er vand fjernet gennem sved ledsaget af store mængder mineraler, der spiller en afgørende rolle i sportsresultater på grund af deres engagement i de metaboliske energiprocesser og mekanismen for muskelkontraktion og afslapning. Af denne grund er isotoniske drikkevarer et vigtigt komplement under høj eller lav intensitet motion.

På grund af sin fremragende formulering er isotoniske drikkevarer velegnede både før og under eller efter træning, da de svarer til kroppens behov i disse 3 vigtige øjeblikke af fysisk aktivitet.

Men ikke noget sportsdrink er 'isotonisk '. Dette udtryk bruges til at henvise til de drikkevarer, der giver en vis mængde sukker og mineraler, meget ligner de koncentrationer, der kan findes i fysiologiske medier. Formålet med en sådan formulering er at fremme hurtig hydrering og genopfyldning af mineraler.

Derudover er den indflydelse, der har en korrekt hydrering i sporten, mere end bevist, så hydrering med en isotonisk drik vil være et grundlæggende redskab til ikke at miste hjerte og få mest muligt ud af træningen.

NutriSport har omdesignet Sport Drink ISO med den passende kombination af kortkædede kulhydrater (glucose og fructose) og langkæde (oligosaccharider) for at opnå en øjeblikkelig og vedvarende frigivelse af energi, der optimerer cellerehydrering og gastrisk tømning. På samme måde forbedrer dets osmolalitet (275 mOsm / kg) absorptionen af ​​drikke og opretholder den osmotiske balance (mineraler), forsinker starten af ​​muskelkramper og træthed.


Er du på udkig efter Nutrisport Sport Isotonic 24 Units Orange? Det er smashinn mest solgte vare, din online tennis & padel butik. Prisen er 35.99 $, i en begrænset periode! Hos smashinn, får du flest fordele og finde mange flere Nutrisport, til de bedste priser. Alle vores tennis & padel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Nutrisport Sport Isotonic 24 Units Orange

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up