up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Protein Plus 250ml Strawberry

plus
  • Play videoNutrisport Protein Plus 250ml Strawberry
  • Nutrisport Protein Plus 250ml Strawberry

Nutrisport Protein Plus 250ml Strawberry

Produktbeskrivelse Nutrisport Protein Plus 250ml Strawberry

Tilstedeværelsen af ​​protein i atleternes kost er et grundlæggende redskab til at opnå en gunstig udvikling som følge af træningen. Aminosyrer og dermed proteiner er det strukturelle grundlag for vores muskulatur, så de er uundværlige i enhver atletes kost. Af alle de eksisterende proteinkilder er valleprotein karakteriseret ved dets høje biologiske værdi og dets rigdom i forgrenede aminosyrer (BCAA'er). PROTEIN PLUS er en lækker shake, der giver et højt biologisk værdiprotein og en stor fordøjelighed kombineret med en kulhydratforsyning, der er nødvendig for genoprettelsen af ​​muskelglycogen efter træning og vitamin B6, der bidrager til en bedre absorption af proteinet. I et forhold på 1: 1 (Kulhydratprotein) giver Protein Plus dig mulighed for at genvinde 100% efter dine træningsprogrammer.

Specifikationer:

Energi Værdi 161 Kcal 322 Kcal

Fedt 0,85 g 1,7 g

Heraf: Mættet 0,5 g 1 g

Kulhydrater 18 g 36 g

Heraf: Sukker 12 g 24 g

Proteiner 20 g 40 g

Salt 0,5 g 1 g

Fiber 0,6 g 1,2 g

INGREDIENSER:

Vand, mælkeproteiner, saccharose, maltodextrin, affedtet kakaopulver1, aromastoffer, L arginin, natriumchlorid, emulgeringsmiddel (sojalcitin), fortykningsmidler (carrageenan1, guargummi, xanthangummi), stabilisator (natriumphosphat) (acesulfamkalium og sucralose) Pyridoxinhydrochlorid og farvestof (E 120).

Sådan bruger du:

Tag en flaske efter træning eller mellem timer som tilførsel af protein.


Nutrisport Protein Plus 250ml Strawberry er det perfekte udstyr, for at nå dine tennis & padel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Suplementación deportiva og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Sundhed og helse varer er på tilbud. Find dem i smashinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Nutrisport, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Nutrisport Protein Plus 250ml Strawberry

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up