up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate
  • Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

Produktbeskrivelse Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

MEGA POWER fortsætter med at gøre en forskel i Weight Gainers. Med en unik sammensætning har udviklet en formel, der opfylder behovene hos alle de atleter, der ønsker at gå op i vægt og / eller kompensere for det muskulære og kaloriske spild af træningen.

Mælkeproteinblanding (Whey + Casein + Caseinat):

Proteinkombination af høj biologisk værdi, der sikrer tilførsel af aminosyrer til muskulaturen og opnår den maksimale proteinsyntese.

Kolhydrater med høj og lav molekylvægt:

Takket være det enkle og komplekse forhold mellem kulhydrater skiller MegaPower sig på grund af det let assimilerede energiindtag, der tillader både højintensitets træning og metabolisme med en ekstra kalorie, der kræves til proteinsyntese.

Vitaminer og mineraler:

Begge har påvist deres betydning i processerne for næringsassimilering, i kroppens energiprocesser, i processerne af muskelkontraktion, i kampen mod frie radikaler (på grund af deres antioxidantaktivitet), i kroppens immunsystem. En ekstra tilførsel af vitaminer og mineraler er afgørende for enhver atletes kost.

MCT'er:

Triglycerider med mellemkæde er en energikilde med højkalorisk effekt og hurtig metabolisering uden behov for at akkumulere i fedtvæv.

Sådan bruges:

Inkluderer en MEGA POWER shake (eller et andet familieprodukt) midt om morgenen og / eller midt eftermiddag.


Skynd dig at købe Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos smashinn kan du også finde Suplementación deportiva, eller Sundhed og helse, vi har det du lige står og mangler. Køb Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Suplementación deportiva tilbud.

Funktioner Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up