up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Megapower 2.5Kg Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Megapower 2.5Kg Chocolate
  • Nutrisport Megapower 2.5Kg Chocolate

Nutrisport Megapower 2.5Kg Chocolate

Produktbeskrivelse Nutrisport Megapower 2.5Kg Chocolate

Hvad er MEGAPOWER BEAT i båd?

Den fysiske øvelse indebærer et større kaloriforbrug, hvilket igen vil øge alt efter intensiteten af ​​den udførte aktivitet. Af denne grund kan i enhver atletes kost ikke være nogen kaloriforbindelse, hvis vi ikke ønsker at øge risikoen for tab af muskelmasse. Men det er nødvendigt at vælge godt kalorierne at spise, da ikke alle fødevarer vil give de nødvendige næringsstoffer i den rette grad. Mega Power er formuleret til at opfylde ernæringsbehovet hos alle atleter, der engagerer sig i intens fysisk aktivitet og / eller som ønsker at øge deres muskelmasse.

Mega Power indeholder en afbalanceret formulering af kulhydrater, proteiner og fedtstoffer, der er egnet til at supplere kosten med det formål at udvikle både masse og muskelkraft.

Dens valleproteinbidrag er afgørende for at stimulere proteinsyntese og regenerere muskelproteiner, mens kulhydrater hjælper os med at tilvejebringe den energi, der er nødvendig for at kunne træne intensivt, og således at metabolismen kan tildele energi i udviklingsmuskel.

Mega Power indeholder også Medium Chain Triglycerides (også kendt som MCTs). Denne type 'fedtsyrer' metaboliseres hurtigt og giver os en kvalitets energiindgang til træning. Hertil kommer, takket være dette kaloriebidrag, kan metabolismen gemme glycogen til muskler og forsinke træthed. De er et godt supplement til formuleringen af ​​Mega Power ... og med den fordel at ikke akkumulere i form af kropsfedt.

Endelig kommer Mega Power suppleret med vitaminer og mineraler, der sikrer os at dække de minimale daglige fornødenheder som atleter. Både vitaminer og mineraler er afgørende for energiomsætningen, og deres mangel vil påvirke ydeevnen

Sådan bruges

Inkluderer en MEGA POWER shake (eller et andet familieprodukt) midt om morgenen og / eller midt eftermiddag. Se mere på:

Præsentation

2,5 kg kan


Find din pris på Nutrisport Megapower 2.5Kg Chocolate og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Sundhed og helse tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Suplementación deportiva og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos smashinn.

Funktioner Nutrisport Megapower 2.5Kg Chocolate

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up