up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Megapower 12 Units Peach

plus
  • Play videoNutrisport Megapower 12 Units Peach
  • Nutrisport Megapower 12 Units Peach

Nutrisport Megapower 12 Units Peach

Produktbeskrivelse Nutrisport Megapower 12 Units Peach

Hvad er MEGAPOWER (Bar)?

Optimal og afbalanceret form for at opnå på kortest tid en stigning i masse og muskelstyrke, altid i kombination med en ordentlig fysisk træning og en sund og naturlig livsstil.

MEGA POWER, både af dets sammensætning og dens præsentation, har den højeste kalorieffekt.

Selv om vi ved, at proteiner og kulhydrater bidrager til at være tilstrækkelige til at opnå den ønskede muskeludvikling, kan vi ikke glemme, at bagved er behovet for at dække de kalorier, som vores stofskifte har brug for til at fremme muskeludvikling og dermed større volumenforøgelse. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på mad hele tiden og steder.

MEGA POWER baren er en praktisk og lækker måde at opnå alle disse krav i et enkelt produkt. En bar, der ud over at give 300 kcal vil give dig kulhydrater, proteiner, vitaminer og mineraler i de rigtige mængder for dit niveau af muskeludslip.

MEGA POWER-baren kan også bruges som et energi- og næringsmiddelbidrag i øjeblikke forud for udøvelsen af ​​højintensiv fysisk træning.

Sådan bruges:

Tag en snack mellem timer eller før træning.


Vent ikke med at købe Nutrisport Megapower 12 Units Peach. Du kan finde al information på Nutrisport Megapower 12 Units Peach, du kan kontakte smashinn via vores kontakt side. smashinn tilbyder exclusive tilbud på Sundhed og helse for tennis & padel og andre fritidsaktiviteter. Vores Sundhed og helse vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Suplementación deportiva varer.

Funktioner Nutrisport Megapower 12 Units Peach

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up