up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Chocolate
  • Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Chocolate

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Chocolate

Produktbeskrivelse Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Chocolate

Whey Protein Mega 5 er udviklet med protein behov for atleter, der træner med en vigtig muskelsvind.

I betragtning af at deres daglige behov kan nå 1,5 2g / kg / dag, er det meget vigtigt at optimere processerne i assimilation og optagelse af indtaget protein, både gennem kosttilskud og gennem fælles strømforsyning.

Derfor har Mega valleprotein +5 blevet formuleret på grundlag af vallekoncentrat (valleproteinkoncentrat) med en kombination af 5 ingredienser synergistisk virkning med proteinsyntese stimulerende og begunstiger absorptionen af ​​aminosyrer og protein.

L Leucin:

L leucin, ud over at være en del af gruppen af ​​Graft Aminosyrer (BCAA) meget rigelige i muskelvæv, er et af de væsentlige brikker i påbegyndelsen af ​​proteinsyntesen. Derfor vil et yderligere bidrag stimulere regenereringen af ​​muskel protein efter træning.

L Arginin:

L Arginin favoriserer, som en forløber for nitrogenoxid (NO), strømmen af ​​næringsstoffer (aminosyrer i dette tilfælde) til trænet muskel område. Til gengæld har det også vist sin stimulerende virkning på insulin (power optagelse af glykogen og aminosyrer i muskel) og er involveret i afgiftning processer (urinstofcyklus) i organismen.

Proteolytiske enzymer:

Kombination af ekstrakter af papaya og ananas rig på proteolytiske enzymer (bromelain og papain), der forøger det fordøjelse og protein absorption.

Vitamin B6:

vigtigt vitamin i protein metabolisme til absorption af proteiner og aminosyrer.

chrom:

Trace element involveret i glukose regulering, som vil hjælpe forlænge aktiviteten af ​​insulin og forbedre optagelsen af ​​aminosyrer til muskel-niveau.

Anvendelse:

Tag 1 til 2 dispensere efter træning og en fortid dosering 90min af det første skud.

Præsentation;

både 1800 g og 900 g.


Hvis du vil lære mere omkring Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Chocolate, eller andre varer fra Nutrisport i Sundhed og helse kategorien af smashinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine tennis & padel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Suplementación deportiva kollektioner, du kan vælge tennis & padel fra Nutrisport, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Chocolate

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up