up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport L Carnitine 1500 20 Units Strawberry

plus
  • Play videoNutrisport L Carnitine 1500 20 Units Strawberry
  • Nutrisport L Carnitine 1500 20 Units Strawberry

Nutrisport L Carnitine 1500 20 Units Strawberry

Produktbeskrivelse Nutrisport L Carnitine 1500 20 Units Strawberry

L Carnitine 1500, hvad er det?

Carnitine er et af de produkter, der har bevist sin effektivitet i bekæmpelsen af ​​fedtindskud akkumuleret i kroppen. Der er mange undersøgelser, der har bevist deres lipotrope virkning, der favoriserer brændingen af ​​fedtstoffer, som vores krop gemmer mod vores vilje.

Carnitine, hvor meget anbefales det?

Den menneskelige krop er allerede i stand til at fremstille L Carnitin (den biologisk aktive form) fra aminosyrerne L Lysine og L Methionine, men aldrig i mængder, der er vigtige nok til at opnå en effekt på reduktionen af ​​fedtvæv i vores krop.

Der er to former for carnitin: formen L og D, selvom kun L er biologisk aktiv. Derfor sikrer NutriSport, at 100% af carnitinpræsentationen i L Carnitine 1500 er i form L, så du får størst fordel af hver dosis.

Studier til dato tyder på et indtag af L Carnitine mellem 1000 og 1500 mg aktiv ingrediens (L Carnitine) før træning for at opnå fordelene.

L Carnitine 1500, hvordan kan du hjælpe os?

Flere og flere atleter tager carnitin som supplement. For at imødekomme dette behov har NutriSport udviklet L Carnitine 1500, som altid garanterer 100% L form.

L Carnitins aktivitet er at transportere fedtsyrer ind i mitokondrierne, hvor de bruges som brændstof til energi. Det vil naturligvis være nødvendigt at skabe en energibehov i kroppen gennem øvelse.

På den måde får vi vores stofskifte til at øge% af energi opnået fra lagrede fedtstoffer. Det er nødvendigt at tage højde for, at under den fysiske aktivitet bruger menneskekroppen forskellige energikilder, og fedtstoffer vil altid være mindre begunstigede, da de udgør organismens energiske reserve. Det betyder, at kroppen uden en hjælp som L Carnitine 1500 vil have en præference for at brænde andre energikilder.

L Carnitine 1500 før træning:

Der er ingen mangel på grunde til at sikre, at et hætteglas L Carnitine 1500 før træning er tilstrækkeligt til at øge tilgængeligheden af ​​fedt som en energikilde, hvilket giver et højere udbytte (giver os mulighed for at redde muskelglykogen) og favoriserer muskeldefinitionen (takket være The Brænding af fedtstoffer).

For at opnå større effektivitet er det tilrådeligt at kombinere L Carnitine 1500 med øvelsen af ​​aerob træning.

L Carnitine 1500, hvordan man bruger:

Tag et L Carnitine 1500 hætteglas inden træning.


Er du vild med Nutrisport L Carnitine 1500 20 Units Strawberry? Kig i vores tennis & padel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Sundhed og helse, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye tennis & padel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Sundhed og helse, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Nutrisport L Carnitine 1500 20 Units Strawberry

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up