up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Fat Burner Shot 20 Units Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport Fat Burner Shot 20 Units Without Flavour
  • Nutrisport Fat Burner Shot 20 Units Without Flavour

Nutrisport Fat Burner Shot 20 Units Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport Fat Burner Shot 20 Units Without Flavour

FATBURNERS®SHOT er et kosttilskud, der indeholder L Carnitine, og når det kombineres med aerob træning, stimulerer stoffet kraftigt nedsættelse af kropsfedtvæv og dermed et fald i kropsvægt.

For at opnå en øget "fedtbrænder" -effekt består FatBurners SHOT sammen med andre ingredienser som Choline og Inositol, som udøver en synergistisk effekt i fedtmobilisering og oxidation under træning.

Blandt dens ingredienser vil vi måske skitsere følgende:

L Carnitine: Det viser en rolle i energibesparelse fra fedtprocessen på grund af dens funktion som en fedttransportør i mitokondriamembranen, hvor fedtoxidation forekommer. Denne proces forværres, når en efterspørgsel efter energi tager plads, som det gør ved fysisk aktivitet. Derfor anbefales det stærkt at tage L Carnitine i fællesskab under en aerob træning.

Cholin: Det er involveret i flere kardiovaskulære og hjernefunktioner. Desuden forhindrer det fedtopbevaring i vores organismer på grund af dets rolle i fedtoxidationsprocessen.

Inositol: Dette stof stimulerer fedtmobilisering og forhindrer fedtopbevaring i fedtvæv og lever for at forbedre dets oxidation for at producere energi. Når det kombineres med cholin, regulerer det plasmakolesterolniveauet.

FatBurners Shot er en praktisk og hurtig at tage vare på, at når den kombineres med motion øger den fedtoxidation i vores organisme.

EMBALLAGE: 60 ml skudt.

INDHOLDSSTOFFER: vand, L carnitintartrat (Carnipure®), cholincitrat, inositol, aromastoffer, konservative (natriumbenzoat og kaliumsorbat), sødemidler (acesulfam kalium og sucralose).

ALLERGENS: Det indeholder ingen allergifremkaldende ingrediens.

BRUG: Tag FatBurners® SHOT før træning.

Sammensætning:

100 ml 60 ml

L Carnitine 1760 mg 1100 mg

Cholin 320 mg 200 mg

Inositol 320 mg 200 mg


Er du vild med Nutrisport Fat Burner Shot 20 Units Without Flavour? Kig i vores tennis & padel afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Sundhed og helse, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye tennis & padel produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Sundhed og helse, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Nutrisport Fat Burner Shot 20 Units Without Flavour

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Nutrisport fedtforbrændere

-

Har lige modtaget det for et par dage siden og brugte 1 skud indtil videre. Hurtig levering, meget velsmagende, og jeg håber, det gør arbejdet ...

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up