up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport CLA 100 Units Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport CLA 100 Units Without Flavour
  • Nutrisport CLA 100 Units Without Flavour

Nutrisport CLA 100 Units Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport CLA 100 Units Without Flavour

Hvad er CLA?

Under overvågning af vægtreguleringsdiet er kalorieindtag og næringsstoffer normalt ret restriktive, en situation der kan skabe en negativ balance mellem makro og mikronæringsstoffer. Hvis vi i denne situation tilføjer, at sportspraksis (noget der er grundlæggende for at stimulere reduktionen af ​​fedtvæv) genererer et muskulært slid, står vi over for risikoen for at lide en ubalance på grund af dekompensationen mellem næringsindtag og slid. Hvilket er Øvelsen.

Dette ville ikke være et problem, hvis kroppen kunne bruge lagrede fedtstoffer til at opfylde disse behov, men det er det ikke.

Både makro og mikronæringsstoffer har visse funktioner i metabolismen, og det er ikke muligt at erstatte hinanden. I betragtning af den situation, hvor vi finder os, kost + motion, er det grundlæggende problem, at ud over tab af fedt kan producere et tab af muskelmasse, noget, vi netop ikke ønsker. Det er her, hvor konjugeret linolsyre kan være en stor allieret for at hjælpe os med at kontrollere denne situation.

Konjugeret linolsyre, også kendt som CLA, er en essentiel fedtsyre angivet i diæter til vægtkontrol og muskeldefinition. Dens aktivitet og effektivitet skiller sig ud, fordi det hjælper med at reducere fedt uden at nedsætte muskelmassen, noget der er virkelig vigtigt i disse situationer, fordi kaloriebegrænsning og næringsstoffer kan føre til tab af magert masse.

Undersøgelser har vist, at CLA virker på lipoproteinlipase, enzymet der er ansvarlig for opbevaring af fedt i blodet. Takket være CLA vil vi derfor kunne minimere forøgelsen af ​​lagret fedt.

Samtidig viste undersøgelser, at i tillæg til fedttab oplevede atleter vedligeholdelse (eller endda vækst) af muskelmasse.

Mange års studier har godkendt brugen af ​​CLA som et supplement i vægtkontrol diæter, men vi kan ikke glemme, at tillid til et mærke, der garanterer kvaliteten af ​​dets produkt, vil være afgørende for at sikre dets effektivitet. Tonalin®, en pioner inden for forskning og kommercialisering af CLA, er den officielle leverandør af NutriSport.

Sådan bruges:

Tag mellem 3 og 4 kapsler fortrinsvis med måltider.

Dosis:

3,2 g CLA pr 4 kapsler.


Hos smashinn har vi kun høj kvalitets tennis & padel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Nutrisport CLA 100 Units Without Flavour? Er heldet med dig! Vi har smashinn i vores online Sundhed og helse katalog og Suplementación deportiva, vi tilbyder tennis & padel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Nutrisport CLA 100 Units Without Flavour

Farve
Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up