up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate
  • Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Produktbeskrivelse Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Hvad er Body Plus?

Optimal kombination af proteiner og kulhydrater, med et højt indhold af vitaminer forstærket i cholin og inositol.

Den indeholder en blanding af kulhydrater, af forskellig antal molekyler for at sikre, at dets assimilering er progressiv som energikilde.

Sammensætning pr. Dosis (30 g):

Muskelregeneration:

Serumprotein (9,9 g): Protein er det grundlæggende næringsstof til muskelgendannelse. Blandt de eksisterende proteinkilder er valleprotein en af ​​de rigeste forgrenede aminosyrer (BCAA'er) med høj biotilgængelighed, essentielle næringsstoffer til muskelregenerering og stimulere syntesen af ​​muskelproteiner. Det absorberer let og fremskynder genopretningen.

Energi:

Kulhydrater (18,9 g): Kombination af kortkædede og langkædede kulhydrater, der sikrer, at energiforsyningen er nødvendig for at træne intensivt og til at give kroppen den energi, den har brug for i sine processer af muskelregenerering. Muskelvækst kræver en høj efterspørgsel efter energi, og dermed betydningen af ​​at supplere kosten med kulhydrater af højeste kvalitet, som dem der findes i Body Plus.

Vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 og B12 (50% CDR *): B-vitaminer er involveret i absorptionen af ​​adskillige næringsstoffer, er essentielle for energi (dermed genopfyldning efter en fysisk indsats) Styrke nervesystemet og immunsystemet (blandt andre funktioner).

Bonesundhed:

Vitamin D3 (50% CDR *): Fedtopløseligt vitamin involveret i absorption af calcium og fosfor, hvilket gør det afgørende for god knoglesundhed og for korrekt funktion af alle de metaboliske processer, hvor calcium og fosfor er til stede.

Antioxidant:

Vitamin A (50% CDR *): Liposoluble vitamin, som styrker immunforsvaret, beskytter os mod mulige infektioner afledt af den fysiske stress, der forårsager træningen. Det er også en potent antioxidant.

E-vitamin (50% CDR *): Liposoluble vitamin med antioxidantaktivitet. Det reagerer med de frie radikaler, der genereres under fysisk aktivitet, idet man undgår ødelæggelsen af ​​'gode celler 'og sænker aldringsprocessen. Det betragtes som et kardiobeskyttende og foryngende vitamin.

C-vitamin (50% CDR *): Vandopløseligt vitamin med en stor antioxidantkraft i stofskiftet. Takket være dette beskytter C-vitamin os mod det indre slid, som genererer træningsøvelsen og forsinker degenerative og aldringsprocesser.

Fedtbrænderkompleks:

Inositol (50% CDR *): Inositol stimulerer fedtstofets metabolisme ved at mobilisere dem og undgå akkumulering i både lever og fedtvæv. Det vil sige, det accelererer forbrændingen for at producere energi. Kombineret med bakken regulerer det blodkolesterolniveauet.

Cholincitrat (50% CDR *): La Colina er et vigtigt næringsstof til korrekt funktion af hjerte-kar-og cerebrale systemer. Derudover undgår man opbevaring af fedtstoffer i form af fedtvæv og favoriserer mobiliseringen af ​​disse for at omdanne dem til energi. Dens kombination med Inositol bidrager til reguleringen af ​​blodkolesterol.

Sådan bruges:

Opløs 30 g (1 meter fuld) i 200 ml (et glas) vand eller skummetmælk. Du kan også tilføje dem til puréer, yoghurt osv.

* CDR: Anbefalet dagligt beløb


Hvis du står og mangler en Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Sundhed og helse udstyr fra mærker som Nutrisport, er produceret af de bedste materialer. Nutrisport er eksklusiv design tennis & padel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate i dag!

Funktioner Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up