up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange

plus
  • Play videoNutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange
  • Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange

Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange

Produktbeskrivelse Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange

Artrinutril Sport Joint:

Fysisk aktivitet er en af ​​hovedårsagerne til slid i led, sener og ledbånd, som igen er ansvarlige for mange typiske patologier hos sportsfolk. I betragtning af behovet for at dække det slid og forhindre mulige skader har NutriSport formuleret Artrinutril Sport Joint med alle de ingredienser, der bidrager til at forbedre sundheden af ​​led og bindevæv.

Ingredienser:

Hydrolyseret kollagen: Det er et bidrag fra protein, der favoriserer regenerering af leddkollagen samt ligament, sener og knoglevæv. I betragtning af fraværet af denne ingrediens i den sædvanlige kost er det nødvendigt at supplere det i kosten for at kompensere for forringelsen forårsaget af fysisk aktivitet.

Glucosamin & Chondroitin: begge essentielle næringsstoffer til forstærkning af leddene.

Ekstrakt af Harpagofito: Naturligt ekstrakt med anti-inflammatoriske egenskaber anbefales stærkt i tilfælde af leddets, reumatiske og arthritiske smerter.

Methylsulfonylmethan (MSM): Det er en kilde til naturligt svovl og repræsenterer en kritisk ingrediens i syntese af bindevæv. Det virker også som et "naturligt smøremiddel".

Hyaluronsyre: Det er bemærkelsesværdigt for dets tilstedeværelse i synovialvæsken og i det fælles væv. Det har også meget fugtighedsgivende egenskaber.

Magnesium: deltager i opbygningen af ​​væv med kollagen og smøring af leddene.

Vitamin C: Vitamin med vigtig antioxidantrolle og nødvendig til reparation og syntese af væv i kroppen.

Zink & Mangan: Begge sporstoffer er afgørende for knogleresundhed, såvel som i syntese af brusk og synovialvæske.

Sådan bruges:

Tag 4 tabletter dagligt.


Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange fra vores store online tennis & padel lager smashinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos smashinn er der pris garanti på alt tennis & padel udstyr fra Nutrisport.

Funktioner Nutrisport Artrinutril Sport Joint 160 Units Orange

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt resultat!

-

Produto muito bom! Jeg købte for eller meu pai, der var 78 år gammel og led med gigtproblemer, gigt i nogle artikulationer, hovedsageligt os joelhos. Já rapporterede til mig, at du er formindsket, og at jeg formår at gå melhor og farve mindre. Jeg tænker på at begynde at tage også, jeg træner fysiske aktiviteter, der påvirker mine artikulationer.

Kosttilskud

-

Da jeg tager dem, knækker mine knæ mindre

Anbefale

-

Stor konsensus efter brug af disse piller.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up