up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour
  • Nutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour

Nutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour

Produktbeskrivelse Nutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour

Hvad er essentielle aminosyrer?

Den muskulære slid involveret i motion skal belønnes med et højt indtag af protein og aminosyrer. Ellers vil muskelregenerationsprocesser ikke udvikle sig, og nedbrydningen af ​​muskelproteiner vil føre til uønsket katabolisme.

NutriSport, der er opmærksom på atletens proteinbehov, har formuleret essentielle aminosyrer for at supplere din diæt med de specifikke næringsstoffer, du har brug for. Af alle de eksisterende aminosyrer er de essentielle aminosyrer dem, vi skal indtage gennem kosten, fordi organismen ikke er i stand til at syntetisere dem.

De aminosyrer, som metabolismen kan gøre, kaldes ikke-essentielle aminosyrer, og deres tilstedeværelse i kosten er ikke så vigtig som den væsentlige.

Faktisk definerer den essentielle aminosyreindhold i et protein dets biologiske værdi. En høj biologisk værdi indebærer en større tilstedeværelse af AAEE, hvilket vil sige, at dette protein 'giver os en større ernæringsmæssig fordel '.

Essentielle aminosyrer er 8:

L-leucin, L-isoleucin, L-phenylalanin, L-methionin, L-lysin, L-threonin, L-tryptophan og L-valin.

Blandt dem er 3 kendt som forgrenede aminosyrer (BCAA'er):

Forgrenede Aminosyrer (L Leucin, L Isoleucin og L Valin) udgør en meget vigtig procentdel i aminosyrekæden af ​​muskelproteiner. Og de er ikke kun så repræsentative i muskulaturen, men stimulerer også processerne for proteinsyntese. Derfor er de essentielle i processerne for regenerering af muskler.

På den anden side har L-phenylalanin, L-methionin, L-lysin, L-threonin, L-tryptofan også vigtige funktioner i metabolismen:

L Phenylalanin: Væsentlig hjernestimulerende middel i produktionen af ​​neurotransmittere.

L Methionin: Aminosyre svovl, der favoriserer væksten og intervenerer i syntesen af ​​adskillige metabolitter af organismen.

L Lysin: Stimulerer immunsystemet og celleregenerationen. Det har en vigtig tilstedeværelse i muskelvæv.

L Threonine: Det virker i god leverfunktion og fungerer sammen med L Methionine som leverbeskytter.

L Phenylalanin: Omgående forløber for serotonin, neurotransmitter, der virker på personens stemninger og adfærd.

Desuden er formlen blevet afsluttet med L Histidin, vigtig for vævsvækst og reparation, og L Tyrosine virker som en neurotransmitter.

Sådan bruges:

Tag 5 tabletter / kapsler eller 3 til 5 gram forgrenede aminosyrer efter træning sammen med din Gold Whey Protein Shake.


Skynd dig at købe Nutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos smashinn kan du også finde Suplementación deportiva, eller Sundhed og helse, vi har det du lige står og mangler. Køb Nutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Suplementación deportiva tilbud.

Funktioner Nutrisport Aminoacids Essentials 300gr Without Flavour

Produkttype
Sportstilskud

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up