up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

New Balance

New balance

New Balance er et fodtøjsmærke i verdensklasse og en førende producent af atletisk sko siden 1998. New Balance blev etableret i 1906 og indtil 1970; mærket fik sin accept som en korrigerende atletisk skofabrikant.
I dag er New Balance på et helt nyt niveau. Det leverer avanceret teknologi inden for skoproduktion, der blander stil, ydeevne og funktionalitet alt sammen. Den moderne teknologi er integreret i fremstillingen af disse løbesko, så der kan føles maksimal dæmpning og stabilitet under træning. New Balance løbe-, kausale og gåsko er alle lette, holdbare og behagelige at have på. Så hvis du er sneaker elsker, gå ikke glip af samlingen af vores nye sæson løbesko, der har ramt markedet med storm.

Løb herresko

Løb herresko

Spor løb herresko

Spor løb herresko

Casual herresko

Casual herresko

Løb Damesko

Løb Damesko

Spor løb damesko

Spor løb damesko

Afslappet kvindesko

Afslappet kvindesko

Afdelinger

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Tasker

Træning

Alle( New Balance )
clouse menu Luk