`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Head

Head Hawk 12 m

  • Head Hawk 12 m
  • Head Hawk 12 m

Head Hawk 12 m

Produktbeskrivelse Head Hawk 12 m

Det eneste, der gør kontakt med bolden er strengen på din ketsjer. Så du må hellere sørge for at vælge den bedste. Den nye leder HAWKT Tour strengen er blevet udviklet sammen med vores top pro spillere.


Takket være den innovative HEAD CRYSTAL CORE teknologi kombinerer ekstraordinær energieffektivitet for eksplosiv kraft med optimeret kontrol og touch i hvert skud. Test det nu, hvis du er klar til at frigive pro i dig!Specifikationer:


- Længde: 12 M/40 ft, 200 m/660 ft


- Gauge: 1,20 mm/18 g, 1,25 mm / 17 g, 1.30mm/16 gTeknologi:


Crystal CoreHEAD Crystal Core Technology er en unik streng fremstillingsproces, som udnytter en kompleks, flertrins varmebehandling af co-polyester strenge.


Head Hawk 12 m har officiel fabriksgaranti fra Head. Som en official Head forhandler, alle tennis & padel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos smashinn, vælger vi kun kvalitets Tennisketsjere produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Snor der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Head Hawk 12 m

Format
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God fornemmelse

-

Meget bedre end mine tidligere strenge.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk