`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Powergym

Powergym Boost 120 Units

 • Powergym Boost 120 Units
 • Powergym Boost 120 Units
 • Powergym Boost 120 Units

Powergym Boost 120 Units

Produktbeskrivning Powergym Boost 120 Units

T.BOOST

Naturlig muskel potentiator

Förbättrar muskeltillväxt och återhämtning

BESKRIVNING

t.BOOST är en muskulös potentiator och en utmärkt återhämtning tillägg för de idrottare som utför fysiskt krävande aktivitet.

Under perioder med hög intensitet utbildning eller inför långa perioder av fysisk träning, nivåer av testosteron, tillväxt och kortisol hormoner direkt påverkar muskel återhämtning som behövs för att möta en annan session.

Beroende på utbildning och intensitet kan vi behöver en eller flera dagar för återhämtning av basala hormonnivåerna, och ibland muskel återhämtning syns tydligt att påverkas negativt.

t.BOOST hjälper till att återställa det neuroendokrina systemet, förbättra testosteron kortisol förhållandet i idrottare som utför intensiva träningspass.

t.BOOST innehåller Tribulus terrestris och havre som påverkar skapandet av en anabol hormon miljö och därmed förbättra muskeltillväxten, och allmän muskel återhämtning.

t.BOOST ger också en speciell blandning av zink och magnesium (ZMA) som är viktiga i deras roll som IGF 1 och testosteron tillsynsmyndigheter där de förbättrar och effekt muskulös återhämtning.

Rekommenderade dagsdosen

Ta 4 kapslar per dag med vatten. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Näringsinnehåll

(Per kapsel)

Tribulus Terrestris extrakt: 250 mg.

Avena sativa extrakt. 250 mg.

Magnesium: 56,7 mg.

Zink: 3,75 mg.

Vitamin B6: 1,05 mg.

PRESENTATION: burk 120 kapslar

Allergener: Innehåller gluten

Innehåller extrakt av graderade växter, som säkerställer innehållet av aktiva ingredienser och deras effektivitet.

Vanliga frågor

Varför säger de att TBOOST är det mest effektiva hormonella potentiator på marknaden

Det är konsumenterna som hävdar att det är den mest effektiva sportbilaga i sin kategori.

Effekten av T.BOOST beror på bedömningen av dess ingredienser för att säkerställa att innehållet av aktiva ingredienser, PowerGym identifierat de verksamma ämnena och vi använder ingredienser som överensstämmer med dessa egenskaper. Den exakta kombinationen av dess ingredienser är också mycket viktigt.

Har T.BOOST testar positivt som en dopnings?

Nej, spelar det? T innehålla något ämne som förekommer i förteckningen över förbjudna ämnen inom idrotten i relevanta resolutioner släppta under spanska BOEs * som är förteckningarna över förbjudna ämnen som tillhandahålls av Spaniens högsta idrottsråd, den spanska antidopningsbyrå.

Har T.BOOST minska den endogena hormonsystemet?

Nej, det är en sportbilaga som inte innehåller några hormoner eller något liknande som negativt kan påverka hormonsystemet.

Vad skulle ni rekommendera att kombinera med T.BOOST?

Utan tvekan den andra sportbilaga till perfekt kombinera med T.Boost är CREAPLUS. Denna kombination ger sådana imponerande resultat på styrka, återhämtning och muskelmassa vinst som det har blivit den föredragna tillskott av många idrottare av alla slag.

Vilken är den mest effektiva dosen?

Mellan 4 och 6 kapslar per dag.

Hur tar jag T.Boost. med måltider? Före eller efter att ha ätit? Före eller efter träningen?

T.boost bör fattas i enlighet med märkningen, kan kapslarna delas upp över dagen och även om de kan tas mellan måltiderna, fortsätter absorptionen att vara bra när det tas i samband med måltid.

Det? Är inte nödvändigt att ta dem före eller efter träning, helt enkelt dela kapseln dosering över dagen, till exempel två och två.

Ska jag ta T.Boost varje dag eller bara de dagar som jag tränar?

Varje dag, så länge som din vanliga träning regim är minst fyra dagar per vecka.

Vad är skillnaden mellan T.Boost och T.Rec?

Dessa två sportnäring har samma mål; förbättra övning hormonella återhämtning, de har bara lite olika sammansättningar. T.boost innehåller

Tribulus terrestris i stället för Macca som ingår i T.Rec

Många idrottsmän använder en regim som kombinerar användningen av både, till exempel; tar T.Boost i tre månader, följt av en rast på en månad och sedan tre månader T.Rec.


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på tennis och paddelutrustning, upptäck smashinn. Som officiell Powergymåterförsäljare, har alla våra tennis och paddelprodukter full tillverkargaranti av Powergym. Välj en av våra Hälsa och näringkategorier och upptäck alla våra Hälsa och näringprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Powergym Boost 120 Units funktioner?

Funktioner Powergym Boost 120 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga