Powergym Recuperox

Powergym Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Powergym

$ 31.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Powergym Recuperox

close

Powergym Recuperox

Powergym Recuperox

Produktbeskrivning

RECUPEROX
Hög bio engångs, phytosomed Curcumin.
Antioxidant återställningsagent för muskler och bindväv.
BESKRIVNING
Intensiv träning och tävling i alla lägen idrottens driver vår organism i muskulös, ben och artikulär stress.
Rätt återhämtning från de krav som idrottsverksamhet är avgörande för att möta förnyad utbildning under optimala förhållanden, för att undvika skador och för att förbättra vår prestation.
Baserat på ett stort antal vetenskapliga studier, har en anläggning Curcuma longa upptäckts som innehåller ett ämne som kallas curcumin som har visat sig vara en ovanligt effektiv som en antioxidant, reparatör av vävnader som skadats av ansträngning och mycket effektiv på att förbättra återhämtningsprocessen efter fysisk träning.
Curcumin har en mycket dålig oral absorption, nästan nill även när det tas i sin rena form, vilket är hur det brukar finnas på marknaden.
Detta problem löses och dess tarmabsorption maximeras när det föreligger i form av phytosomed partiklar med en lipotropic beläggning.
RECUPEROX har följande positiva effekter för idrottare:
. Förbättrar allmän återhämtning i perioder av över ansträngning och högintensiv träning.
. Språkar förnyelse av muskel- och bindväv efter idrottsskada och även har en skyddande effekt på muskelmassa.
. Kraftfull antioxidant, vilket förbättrar den allmänna muskulär återhämtning och bekämpar överskott oxidativ stress och dess konsekvenser.
. Innehåller vitamin D, som konsolideras av muskel- skelettkomplex i en förbättrad staten mot varje övning eventualiteter.
Rekommenderade dagsdosen
Ta 4 kapslar per dag med ett glas vatten, delas upp mellan måltiderna. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.
TEKNISKA SPECIFIKATIONER
Näringsinnehåll
(Per kapsel)
Curcumin phytosome. 250 mg.
Vitamin D3: 1,87 mikrogram.
PRESENTATION: burk 120 kapslar
ALERGENS: Innehåller produkter som härrör från sojabönor.
Vanliga frågor
Vad? Ar skillnaden mellan icke oxid och Recuperox? Kan de tas tillsammans?
Båda är sportnäring och de kan tas tillsammans, det finns ingen inkompatibilitet.
Icke Oxid och Recuperox är från samma, antioxidant, familj av sportnäring, de har liknande effekter i förhållande till deras förmåga att bekämpa fria radikaler men Recuperox (curcumina fitosomada) verkar mer specifikt på muskulös och bindväv inflammation samt återvinning och regenerering av muskelvävnad. Det är också användbart för när vi återhämta sig från en skada.
Vad? Ar skillnaden mellan Recuperox, Vitacomplex C + E och Vitapower? Är dessa sportnäring kompletterar?
Skillnaden ligger i det faktum att Vitapower är en allmän källa för vitaminer, mineraler och lite koreanska röd ginseng, vilket ger en energikick. Det är ett viktigt komplement när vi vill att täckas för dessa näringsämnen och när det inte finns några näringsämnen saknas. Vitacomplex C + E är en mycket grundläggande sportbilaga för alla idrottare, eftersom det innehåller tre oumbärliga antioxidanter tillsammans.
Ja, de kompletterar varandra mycket väl och båda kommer att hjälpa dig att förbättra din sport nutrition.
Kan det tas hela tiden, eller ska jag ta raster?
En bra rekommendation av doktor Ivan Ibaez är att ta antioxidanter sportnäring i två månader och sedan har en rast på en månad
Bör Recuperox tas varje dag, eller bara träningsdagar?
Denna sportbilaga bör tas varje dag om du tränar 4 dagar i veckan eller mer.
Vilka är skillnaderna mellan sportnäring Recuperox and Recovery Plus
Återhämtning Plus är integrerad, grundläggande regenerational sportbilaga för alla idrottare. ? Å andra sidan, Recuperox spelar ingen återvinna energi butiker, till exempel, men är en regenerator av led- och muskelvävnaden, lindrar också oxidativ stress tillsammans med dess konsekvenser när det är överdriven på grund av inlösen: Överdriven inflammation, långsam återhämtning, tidigt cellulära åldrande etc.
Vilka är skillnaderna mellan Recuperox, Glutapower and Recovery Plus sportnäring?
Den principiella skillnaden ligger i det faktum att Recovery Plus är en integrerad sportbilaga som fungerar som en sportbilaga för alla sporter när målet är att återvinna antingen muskel eller organisk energi, särskilt lindra oxidativ stress och hyperkortisolemi inneboende vissa ansträngningar.
Den sportbilaga Glutapower är en regenerator som är centrerad mer om återvinning av vävnader som har skadats under träning, särskilt muskelansträngning. Detta tillägg är mycket lämplig för tunga träningsbelastningar och när du tränar mer än 5 eller 6 timmars träning per vecka.
Den sportbilaga Recuperox är en potent antioxidant som är mycket lämplig i idrott som kräver en förbättring av återvinning och regenerering i vissa strukturer som har skadats under träning såsom muskelvävnad eller bindväv mellan lederna, även efter en skada.
Det är också lindrar överdriven oxidativ stress efter intensiv eller mycket lång träning och används i vissa fall med sportbilaga Powerflex få en utmärkt synergistisk effekt på lederna.

Med Powergym Recuperox, garanteras den bästa tennis och paddelutrustningen. Dessutom, på smashinn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din tennis och paddelbutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som Powergym. Vårt team tennis och paddelexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Nutritionerbjudandena.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Powergym - Nutrition - Energi

. Nutrition

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: