`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Powergym

Powergym Daily Pack 10 Units

 • Powergym Daily Pack 10 Units
 • Powergym Daily Pack 10 Units

Powergym Daily Pack 10 Units

Produktbeskrivning Powergym Daily Pack 10 Units

ENERGI DAILY PACK

ENERGI PACK FÖR EN DAG PÅ GRÄNSEN !!

BESKRIVNING

I alla typer av sport, för att prestera ditt bästa, måste du tillräckligt med energi substrat och för att kunna använda dem på ett effektivt sätt och samtidigt förblir hydrerad, särskilt i uthållighetsidrotter.

ENERGI PACK från PowerGym är en kombination av kosttillskott som syftar till att förbättra och maximera din energiska prestanda när du ska utföra fysisk träning, träning eller tävling.

Den består av tre tillägg: power, Energy och ISOPOWER, i en lätt att bära presentation pack med färdigställts doser som är lätta att använda. Var och en av dessa tillägg har ett specifikt syfte:

Energy:

Komplettera med lågt glykemiskt index kolhydrater, aminosyror och elektrolyter. Detta laddar muskler? S glykogen butiker och hjälper till med din föregående hydrering.

Dosering: ett paket upplöst i 500 ml vatten 45 minuter innan träning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Powerbomb:

Den mest potenta drickbart energi! Det mest effektiva sättet att laddar upp dina enzymatiska energiproduktionssystem. Förbättrar uthållighet, koncentration och energistatus

Dosering: En injektionsflaska 45 minuter före träning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

ISOPOWER:

En anti kramp, återfukt, energitillskott. Supplies energi under ansträngning, ger joner för god vätskeersättning samt deras antioxidant innehåll, särskilt procyanidins som minskar överdriven inflammation och muskelkramper

Dosering: Ett paket Isopower upplöst i 500 ml vatten. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Kombinationen av kosttillskott i ENERGY DAGLIGEN PACK är mycket effektivt och kan användas på alla nivåer av idrotten, ger energi och förbättrar prestanda i någon sport, vare sig det är uthållighet eller intervallic.

Rekommenderade dagsdosen

Energy: ett paket upplöst i 500 ml vatten 45 minuter innan träning.

Power: En injektionsflaska 45 minuter före träning.

ISOPOWER: 1 Ett paket Isopower upplöst i 500 ml vatten.

PRESENTATION:

Display box innehållande 10 förpackningar (1 Energy 90 g., 1 Isopower 40 g., 1 flaska power)

SMAK

Energy: Orange

Power ISOPOWER: Lemon

Power: med en förhöjd koffeinhalt uppmärksamhet. (1.050mg / 100 ml..): För att undvika cristalisation av produkten, inte cool. Ät på natten.

ALERGENS:

ISOPOWER Energy: Kan innehålla spår av mjölk, gluten och soja. Med tillsats av socker och sötningsmedel.


Powergym Daily Pack 10 Units har den officiella Powergym tillverkargarantin. Som en officiell Powergymåterförsäljare, är alla våra tennis och paddelvaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På smashinn, är vi dedikerade till att välja Hälsa och näringprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Energivaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Powergym Daily Pack 10 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga