`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Nutrisport

Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5

 • Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5
 • Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5
 • Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5

Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5

Produktbeskrivning Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5

Bidrag från Whey Protein Isolate With Carbohydrates. Grenade Aminosyror, L GLUTAMIN, AKG, Citrullinmalat, Magnesium och Vitaminer för återvinningsinsats.

Sammansättning per dos (40 g):

Muskelåtervinning:

Proteinisolat (14,8 g):

Protein är det grundläggande näringsämnet för muskelåterhämtning. Av alla möjliga källor ger "proteinisolatet" en rik källa till förgrenade aminosyror och utmärkt biotillgänglighet. Det absorberar lätt och påskyndar återhämtningen.

Kolhydrater (20,0 g):

Kombination av kortkedjiga och långkedjiga kolhydrater för att säkerställa upprepning av glykogenförpackningar så effektivt som möjligt. Kolhydrater är kroppens energibas så det kommer att vara nödvändigt att återställa energinivåerna som konsumeras genom träning och / eller tävling för att bibehålla träningens intensitet dag efter dag.

L Glutamin (1,0 g):

L Glutamin är den mest rikliga aminosyran i muskelvävnad, och därmed dess betydelse i processerna för regenerering av muskulaturen. Dessutom gynnar det ersättning av muskelglykogen, ökar cellhydrering och undviker katabolism.

BCAA (1,0 g):

Grenade aminosyror (BCAA) är 3 (L Leucin, L Isoleucin och L Valine) och spelar en viktig roll i muskelåtervinningsprocesser. De stimulerar syntesen av muskelproteiner vilket möjliggör en optimal återhämtning och har också en anti katabolisk effekt.

Taurin (500 mg):

Taurin är en mycket riklig aminosyra i muskelvävnaden som dessutom deltar i avgiftningsprocesserna. På så sätt gynnar den muskulär regenerering och eliminering av rester som genereras under träningen.

Magnesium (150 mg 50% CDR *):

Mineral mycket viktig både i metabolismenergiprocesserna och i mekanismerna för muskelkontraktion och avkoppling. Av denna anledning är byte absolut nödvändigt om muskelkramper ska undvikas.

avgiftning:

Arginin alfa ketoglutarat (660 mg):

Som en föregångare till kväveoxid (NO) gynnar arginin alfa ketoglutarat flödet av näringsämnen till musklerna samt ökad syreförmåga för snabb och effektiv återhämtning.

Citrullinmalat (500 mg):

Citrullinmalat hjälper till att avgifta kroppen genom att eliminera ammonium och mjölksyra som produceras under träning och fungerar även mot fria radikaler som genereras under sport.

antioxidant:

C-vitamin (30 mg 50% CDR *):

Vitamin C är ett vitamin med en stor antioxidantkraft inom ämnesomsättningen. Tack vare detta skyddar C-vitamin oss från det inre slitage som ökar träningspraxis och fördröjer degenerativa och åldringsprocesserna.

Skydd:

Vitaminer Bl (0,7 mg), B2 (0,8 mg) och B6 (1 mg) (50% CDR *):

B-vitaminer är inblandade i processer för absorption av många näringsämnen, är nödvändiga för energi (följaktligen deras påfyllning efter en fysisk ansträngning) och stärker nervsystemet och immunsystemet (bland andra funktioner).

* CDR: Rekommenderat dagligt belopp

Hur man använder

Lös 40 g (en meter full) i 250 ml (ett glas) vatten i slutet av träningen.


Känner du till alla Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5 funktioner? På smashinn, väljer vi tennis och paddelvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Hälsa och näringvaror istället so kolla in hela vår Rekuperatorerkollektion. Alla märken vi säljer såsom Nutrisport är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i tennis och paddel!

Funktioner Nutrisport Stressnutril Recuperation 40gr x 5

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga