`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Vitaldrink Powder Orange 800gr

 • Infisport Vitaldrink Powder Orange 800gr
 • Infisport Vitaldrink Powder Orange 800gr

Infisport Vitaldrink Powder Orange 800gr

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Vitaldrink Powder Orange 800gr

INFISPORT VITALDRINK

De mest avancerade ERSÄTTNINGS DRYCK berikade med ANTIOXIDATIONSMEDEL

Formulerad enligt de senaste rekommendationerna från den europeiska livsmedelskommittén, den spanska federationen för Sports Medicine (FEMEDE) och American College of Sports Medicine (ACSM) Infisport Vitaldrink är en energidryck med en ursprunglig formulering baserad på naturliga ingredienser som

ge omedelbar och ihållande energi när de utövar, påfyllning av vatten och mineraler förlorade genom svett och skydda kroppen mot de åtgärder som de fria radikaler som har sitt ursprung under sport.

Infisport Vitaldrink anges för alla typer av sport, oavsett dess intensitet och varaktighet.

Den avancerade formuleringen ger konsumtionen av Infisport Vitaldrink att förkorta återhämtningstiden och effektivt reducesthe antalet skador som orsakas av uttorkning och den skadliga effekten av fria radikaler på muskelfibrer själv.

Den något hypotoniska drycker assimileras mycket snabbt av kroppen, betyder det att dess fördelar börjar dyka upp snabbare, och samtidigt undvika matsmältningsproblem.

Infisport Vitaldrink är en något hypotonisk dryck med en ny formulering baserad på de många år har det varit ledande Infisport analytiska och närings kontroller och stresstester till tusentals idrottare och dess forskning inom träningsfysiologi.

Under fysisk ansträngning, lider uribne en hög koncentration som ökar risken för njursten. Den magnesiumcitrat ingår i Infisport Vitaldrink upprätthåller lösligheten av urin och hämmar därigenom bildandet av njursten (njursten) Infisport Vitaldrink erbjuds i naturliga smaker av apelsin eller citron i följande format:

Fall som innehåller 10 påsar av 40 gram vardera. Detta kan föras över till långtids sporter som cykling, triathlon, etc .. eller i utbildning i vardande som det tar flera doser.

Den även i 800 g. behållare, en billigare format som passar i träningsväskan gör det möjligt att all nödvändig dos.

Infisport Vitaldrink är en pulveriserad energidryck för en nästa generations formel som innehåller resultaten av den senaste vetenskapliga forskningen om svettning, uttorkning och muskelskador.

Ingredienser:

Extrosa, sackaros, maltodextrin, citronarom, pulveriserad frukt: citron och grapefrukt, apelsinsmak (apelsinsmak), natriumklorid, syra: citronsyra, magnesiumkarbonat, kaliumcitrat, kalciumfosfat, L askorbinsyra sulfat zinkacetat, DL alfa-tokoferol , tiaminhydroklorid, pyridoxinhydroklorid, riboflavin.

Instruktioner:

Beredning: Lös 40 g pulver (två skopor) i en liter vatten för att få en något hypotonisk dryck mycket snabb assimilering och mycket energisk. Drick små klunkar före, under och efter träning eller tävling.

Rekommenderat dagligt intag: Beroende på hur länge övningen, intensitet, och svettningar kan dricka upp till 4 liter / dag.


Om du är intresserad av Infisport Vitaldrink Powder Orange 800gr, upptäck då också andra tennis och paddelprodukter relaterade till Infisport i Hälsa och näringavdelningen och kika in i Rekuperatorerkatalogen. Dessutom, när du handlar på smashinn, din tennis och paddelbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Infisport Vitaldrink Powder Orange 800gr

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga