`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Iso Whey Chocolate 1.4kg

 • Infisport Iso Whey Chocolate 1.4kg
 • Infisport Iso Whey Chocolate 1.4kg

Infisport Iso Whey Chocolate 1.4kg

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Infisport Iso Whey Chocolate 1.4kg

Protein behoven hos en idrottsman är vida överlägsen de i den allmänna befolkningen. Men samtidigt dessa proteiner måste vara rik på essentiella aminosyror (högt biologiskt värde) så att kroppen syntetiserar nya muskelproteiner. Dessa behov kan inte alltid lindras med mat. Det finns situationer där det är nödvändigt att använda ett proteintillskott för att undvika ådra underskott som skulle vara mycket negativt för den enskilde som utövar idrott. Samtidigt, denna situation av intensiv sport praktiken sätter större påfrestning på lederna som kan drabbas på lång sikt, vilket leder till gemensamma vävnadsskador (tendinit, chondropathies, etc).

INFISPORT (Institute of Sport Pysiology), med hänsyn till alla dessa krav ses i sitt dagliga yrkesutövningen, har formulerat INFISPORT ISO WHEY Articulate Leucin +, en produkt som tillverkas med proteinisolat färsk mjölk av högt biologiskt värde, som erhållits genom mikrotvärflöde (CFM) , en teknik som acheives en produkt låg natriumhalt, nästan ingen mikrofiltrering tvärflöde, nästan inget fett eller laktos, med en hög mineralhalt (kalcium) och en hög andel av protein, allt utan att störa dess molekylstruktur för att säkerställa dess höga biologiska aktivitet och som orsakar aktivering av muskelcellreceptorer på aminosyror det innehåller, gå till väga på det sättet att upptag och orsaka muskeltillväxt (naturlig anabolism). Men för denna tillväxt och förnyelse som ska maximeras, har INFISPORT berikat formulering med leucin, den sanna "motor" av proteinsyntes.

Detta sätt, genom att ta ISO WHEY Articular Leucin, muskelcellerna ökar sin syntes av proteiner. Samtidigt, för att minska de negativa effekterna av fysisk träning på bind gemensam vävnad har kollagenhydrolysat införlivats i formuleringen, som innehåller de nödvändiga aminosyror för regenerering av kondrocyter (celler som bygger upp det gemensamma vävnad) .Thus en produkt med en hög proteinkoncentration erhålles; en behaglig smak och lätt absorption vilket ökar syntesen av muskelproteiner, förhindra dess nedbrytning och skyddar lederna. Tillsatsen av vitamin B6 underlättar den metaboliska användning av produkten.

Specifikation:

Krukor innehållande: 1,8 kg.

Finns i choklad och jordgubb


Vad tycker du om att hitta Infisport Iso Whey Chocolate 1.4kg till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår tennis och paddelbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Infisport. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Hälsa och näringvaror.

Funktioner Infisport Iso Whey Chocolate 1.4kg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga