`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Infisport

Infisport Iso Chocolate

 • Infisport Iso Chocolate
 • Infisport Iso Chocolate

Infisport Iso Chocolate

Produktbeskrivning Infisport Iso Chocolate

GLUTENFRI

Hydrolyserade PURE vassleproteinisolat

Eliten PROTEIN

De idrottare som vill ha snabb muskelåterhämtning efter träning eller tävling och även de som är intresserade att uppnå snabb muskelutveckling har äntligen en produkt som revolutionerar begreppet proteinintag. Isopro T är till skillnad från andra proteinpreparat på grund av dess höga löslighet, eftersom den inte koagulerar vid kontakt med magsyror, och därför absorberas snabbt utan att förorsaka den obehagliga känslan av gastric tyngd som andra produkter producerar.

Isopro T innehåller en hydrolyserad färsk mjölk vassleproteinisolat rik på peptider och polypeptider tillsammans med en rent mjölkvassleproteinisolat som erhålls genom korsflödesmikrofiltrering (CFM), en teknik som åstadkommer en produkt mycket låg natriumhalt, med praktiskt taget inget fett eller laktos och en hög halt av mineraler (kalcium) och en hög andel av mycket lätt assimileras proteiner, alla utan att störa dess molekylära struktur, som säkerställer hög biologisk aktivitet, eftersom det ger de receptoraktiveringsmuskelcellerna att de aminosyror som det innehåller, vidare med sitt upptag och orsakar muskeltillväxten (naturliga anabolism). Dess laktoferrin innehåll ökar bodysdefensesna. Därför är Isopro T till det ideala proteinberedningen för mycket snabb återhämtning och muskeltillväxt. Dessutom har det berikats med kollagenhydrolysat II främja återhämtning av ledvävnad och senor, som blir överutnyttjas av idrottaren.

Dess vitamin B6 underlättar metaboliska utnyttjandet av produkten.

Därför Isopro T är också den perfekta produkten för att förbereda proteindieter som syftar till fett viktminskning och därmed skydda den muskelmassa hos individen, alltid inom en näringsrik plan.

Isopro T presenteras i en återvinningsbar kartong innehållande två påsar med 500 gram vardera för att hålla deras egenskaper intakta.

Smaker: Jordgubb och choklad

Datablad:

Hög kvalitet skaka införliva högsta biologiska proteinvärde: proteinisolat och hydrolyserad vassla

Hydrolyserat mjölkvassleproteinisolat med följande egenskaper:

Protein procent: 90%, resterande 100% fukt och aska.

Framställningsmetod: CFM + Enzymatisk hydrolys

Biologiskt värde 104

Protein Efficiency Ratio (PER) 3,5

Protein Smältbarhet rättad aminosyra Score (PDCAAS) 0,98

Smältbarhet: 98 100%

Den innehåller 21.77g av grenkedjiga aminosyror och 500 mg kalcium per 100 g av produkten.

Ingredienser:

Hydrolyserat färsk mjölk vassleproteinisolat rik på peptider och polypeptider, färsk vassle mjölkproteinisolat som erhålls genom korsflödesmikrofiltrering (CFM) innehållande minst 70% Beta laktoglobulin, alfa laktalbumin 16,5%, kasein peptider 10%, 1,7% immunoglobuliner, proteaser / 1,3% pepton, 0,4% Laktoferrin, hydrolyserat kollagen typ II, jordgubb pulver färgämne: rödbetor (E162), smak: jordgubbssmak, sötningsmedel: sukralos (E955), vitamin B6 (pyridoxin hydroklorid).

Hur man använder:

Förberedelser: Lös 2 4 rågad åtgärder (20 40 gram) i 200 300 ml skummjölk, vatten eller juice och ta två gånger om dagen, utanför de två huvudmåltiderna. Det kan också tas med frukost och mellanmål.


Funderar du på att köpa Infisport Iso Chocolate? Detta är en av stjärnprodukterna på smashinn, din tennis och paddelbutik online. Priset är 43.45 $, under begränsad tid! På smashinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Infisport till bästa pris. Alla våra tennis och paddelprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner Infisport Iso Chocolate

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga