Fitbit Charge HR

Fitbit Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Fitbit

$ 126.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

Tillgänglig i andra färger

fitbit-charge-hr

fitbit-charge-hr

fitbit-charge-hr

fitbit-charge-hr

lupa

Fitbit Charge HR

close

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

play-video

Fitbit Charge HR

Produktbeskrivning

Funktioner:
För bättre kondition, börja med hjärta:
Låt ditt hjärta vara din guide med Charge HR. Övervaka hjärtfrekvens automatiskt och kontinuerligt till höger på handleden för att exakt spåra kaloriförbrukning, underhålla träningsintensitet, maximera utbildning och optimera hälsan? Alla utan en obekväm bröstband.
För bättre kondition, börja med hjärta:
Låt ditt hjärta vara din guide med Charge HR. Övervaka hjärtfrekvens automatiskt och kontinuerligt till höger på handleden för att exakt spåra kaloriförbrukning, underhålla träningsintensitet, maximera utbildning och optimera hälsan? Alla utan en obekväm bröstband.
Få bättre spårning med varje slag:
Ta kontroll över dina mål genom att använda Charge HR att registrera din träning och spåra alla dag verksamhet som hjärtfrekvens, steg, sträcka, kaloriförbrukning, trappor klättrade och aktiva minuter. Med en imponerande batteritid på upp till 5 dagar och omedelbar tillgång till varje stat, du don? T måste leta länge för motivation att hålla sig i rörelse.
Se dina samtal. Kallar skotten:
Med en skön passform och nummerpresentation låter Charge HR du hålla kontakten med stil. Se inkommande meddelanden samtal på displayen när telefonen är i närheten att stanna i know, på språng. Visa kompatibla enheter
Spela din träning. Möt dina mål:
Använd Träningsläge för att enkelt spela in träning, se realtid träningsstatistik och har sammanfattningar visas automatiskt på din Fitbit instrumentbräda. Använd MobileRun i Fitbit appen se tempo, distans, splittringar och rutter.
Vet dina nätter. Förbättra dina dagar:
Få en bättre bild av din hälsa med hjälp av Charge HR att automatiskt spåra hur länge och hur väl du sover. Synkronisera dina nattliga statistik för att se på nätet grafer som visar din sömn trender och vakna fred genom att ställa en tyst, vibrerande larm.
Synka upp. Håll dig inspireras:
Ladda HR automatiskt och trådlöst synkar din statistik till datorn och 120 + ledande smartphones, och spårar dina framsteg i detaljerade tabeller och diagram som håller dig uppmuntras att nå dina träningsmål.
App + Dashboard:
Spåra All Day Aktivitet: Se statistik som steg, golv klättrade, aktiva minuter, kaloriförbrukning och mer när du använder appen med en Fitbit tracker.
Logga Mat: Logga kalorier snabbt med hjälp av streckkodsläsare, snabb kaloriuppskattnings och måltids genvägar. Eller sök vår databas över trovärdiga föda. Se kompatibla enheter.
Prata med vänner: Bjud in vänner och familj att dela statistik, skicka jubel och glåpord, och konkurrera på leaderboarden.
Se Framsteg: Visa framsteg och analysera dina trender med lättlästa tabeller och diagram.
MobileRun: MobileRun spår statistik som takt, tid, distans och splittringar under körningar, promenader och vandringar, och använder GPS från din telefon för att kartlägga dina rutter. Se kompatibla enheter.
Spela Sömn: Spåra din sömn trender med en Fitbit tracker, och ange ett tyst larm och visa sömn diagram på appen. Jämför produkter.
Sätt mål: Stanna fokuserad genom att steg, vikt och verksamhetsmål. Uppnå tyngdmål med kalori Coaching att jämföra kalorierna skrev in i din dagliga mat logg.
Spela pass: Logga pass på bara några sekunder och se dem visas direkt på månads övning kalender.
Kontroll Vikt: Aria spårar din vikt, BMI, muskelmassa och kroppsfett procentsatser och automatiskt synkar allt till din Fitbit instrumentbräda.
MobileTrack: Spår dagliga steg och distans på din smartphone med MobileTrack, även om du inte har en Fitbit enhet. Se kompatibla enheter.
Bo Motiverad: Få push-meddelanden och tjäna märken för att hålla dig på väg mot dina mål och ge dig beröm när du har uppnått dem.
Synkronisera trådlöst: synkronisera trådlöst statistik över telefonen, Fitbit tracker och Aria Smart Scale, för att komma åt dina framsteg utan att koppla in.
Specifikationer:
Sensorer och komponenter:
Optisk pulsmätare
3 axlig accelerometer
Altimeter
Vibrationsmotor
Visning:
OLED
Vad s ingår:
Laddningskabel Trådlös synk dongle
Vatten Resistance:
Charge HR är svett, regn och stänksäker. Emellertid är enheten inte simma bevis eller dusch. Med någon bärbar enhet, det? Ar bäst för din hud om bandet förblir torr och ren.
Skötsel:
Om bandet blir våt eller om du svettas i den, ta bort och helt torka bandet innan du sätter på den igen. Rengör bandet med en mild tvål fri rengöringsmedel som Cetaphil eller Aquanil. Ge din handled vila genom att ta bandet ut då och då. Läs mer.
Material:
Laddning HRs armband är tillverkad av ett flexibelt, slitstarkt elastomermaterial liknande det som används i många sportklockor. Charge HR har också ett kirurgiskt rostfritt stål spänne.
Batteri och Power:
Vi rekommenderar att du laddar enheten med några dagars mellanrum för att se till att du alltid spåra.
Batteritid: varar upp till fem dagar
Batterityp: Litium polymer
Laddningstid: En till två timmar
Radio transceiver: Bluetooth 4.0
Miljökrav:
Drifttemperatur: 20 till 45 ° C
Maximalt arbets altitute: 9,144 km
Minne:
Spår 7 dagar detaljerad rörelsedata? minut för minut.
Spår dagliga summor under de senaste 30 dagarna
Lagrar pulsdata på 1 sekunds intervall under träning spårning och vid 5 sekunders intervall alla andra tider
Synkronisera:
Ladda HR synkroniseras automatiskt och trådlöst till tabletter, datorer och 120 + ledande iOS, Android och Windows smartphones som använder Bluetooth 4.0 trådlös teknik.
Synkronisera Intervall: 6 meter
Ring meddelanden via Bluetooth 4.0
Synkronisera till datorer kräver Internet-anslutning och USB-port
Synkronisera till mobila enheter kräver Bluetooth och Internet-anslutning
Synkroniseras med Windows Vista och senare, Mac OS X 10.6 och uppåt, iPhone 4S och senare, iPad 3 allm. och senare, och ledande Android och Windows-enheter

Köp dina favorit Elektronikmodeller och njut av tennis och paddel. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Fitbit Charge HR. Om du har några frågor angående ditt köp av Fitbit Charge HR, kontakta vårt professionella tennis och paddelteam via telefon eller email.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Fitbit - Elektronik - Wearables

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundrecensioner och frågor om denna produkt (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Fitbit Flex

Fitbit

Flex

$ 84.25

 
Fitbit Flex

Fitbit

Flex

$ 84.25

 
Fitbit Surge

Fitbit

Surge

$ 210.95

 
Fitbit Flex

Fitbit

Flex

$ 86.95