`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Colnatur

Colnatur Complex 345gr

 • Colnatur Complex 345gr
 • Colnatur Complex 345gr
 • Colnatur Complex 345gr

Colnatur Complex 345gr

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Colnatur Complex 345gr

COLNATUR KOMPLEX

Kollagen är den vanligast förekommande protein i vår kropp och en viktig del av de leder, ben, muskler och hud. Eftersom tiden går eller på grund av överanvändning som orsakas av utövandet av sport eller träning, förlorar vi kollagen och det försämras.

COLNATUR KOMPLEX, förutom ingredienserna i den klassiska, och i samma proportion, det ger också magnesium och hyaluronsyra.

Kollagen proteinet hjälper till med underhåll av ben och muskler i normala förhållanden, under det att C-vitamin bidrar till bildandet av kollagen för den normala funktionen av ben, brosk, leder, tandkött, tänder och hud.

Den Magnesium bidrar till upprätthållandet av ben och normal funktion i muskeln, också minska trötthet och utmattning.

Hyaluronsyra kan bidra till att upprätthålla jämnheten för huden.

Avsedd för dem som gör en hel del sport eller motion, som lider kramp, trötthet eller utmattning, eller vill ta extra hand om sin hud.

Sorter: Behållare av 300 gram (30 dagar) med skogsbär Flavor.


Välkommen till vårt Colnatur Complex 345gr specjalerbjudande! Tänk på smashinn när du vill förnya ditt tennis och paddelmaterial. smashinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Colnatur så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Hälsa och näring.

Funktioner Colnatur Complex 345gr

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Ok kontroll

-

Hej, På inrådan av kommandot mottagits efter bortgången av min beställning, han märkt en leveranstid (från 14-16 september 2016), men tyvärr den här gången inte hölls i särklass. En lucka på 10 dagar konstaterades, leverans sker tisdag 27 september, 2016 och inte som annonseras. Förutom denna nackdel, kom produkten intakt några problem. Jag skulle rekommendera, men jag inser att informationen leverans är korrekt. Bästa hälsningar. A. Berset

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga