Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Suunto

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro
 • Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro

Περιγραφή προϊόντος Suunto 9 Baro

Ένα ρολόι ειδικά για να σας συνοδεύει τις περιπέτειες, το Suunto 9 είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για μια ακραία βόλτα στα βουνά ή να πάτε σε μια αρχαία σπηλιά. Αυτό το ρολόι θα μείνει μαζί σας μέχρι το τέλος! Έχει σχεδιαστεί με ειδική μπαταρία που παραμένει ενεργή για 120 ώρες συνεχούς παρακολούθησης της άσκησης.

Πρόκειται για αθλητικό ρολόι με GPS που έχει δημιουργηθεί για αθλητές υψηλής απόδοσης που χρειάζονται μια συσκευή για να τις συνοδεύσουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Το Suunto 9 διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης της διάρκειας ζωής των μπαταριών με υπενθυμίσεις που εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνει ενεργό για όσο διάστημα το χρειάζεστε. Το ανθεκτικό στυλ του είναι σχεδιασμένο για δύσκολους αγώνες και μακροχρόνια προπόνηση και ακραίες περιπέτειες.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ Ο σκληρός και ανθεκτικός ρολόι GPS πολλαπλών σπορ.

Όταν έχετε το μυαλό σας σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή περιπέτεια, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το ρολόι σας μπορεί επίσης να πάει σε απόσταση. Με έως και 120 ώρες συνεχούς παρακολούθησης της άσκησης Το Suunto 9 είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί - όπως και εσείς!

Το Suunto 9 είναι ένα ρολόι GPS πολλαπλών σημείων σχεδιασμένο για αθλητές που απαιτούν το καλύτερο από το ρολόι αθλημάτων τους. Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης της ζωής της μπαταρίας με έξυπνες υπενθυμίσεις διασφαλίζει ότι το ρολόι σας θα διαρκέσει όσο θέλετε. Το στιβαρό Suunto 9 είναι κατασκευασμένο για μακρόχρονη, επίπονη εκπαίδευση και αγώνες και ακραίες περιπέτειες.

Χαρακτηριστικά:

Διάρκεια ζωής μπαταρίας 25 ώρες σε κατάσταση λειτουργίας, έως και 120 ώρες σε λειτουργία Ultra.

Gps Navigation.

Ευφυής τεχνολογία μπαταριών με έξυπνες υπενθυμίσεις φόρτισης.

Δοκιμασμένο στο άκρο σε δύσκολες συνθήκες.

FusedTrack ™ για βελτιωμένη ακρίβεια γραμμής και απόστασης.

Πάνω από 80 τρόπους αθλητισμού.

Καρπό HR.

100 M Ανθεκτικό στο νερό.

Βαρόμετρο.

Λειτουργίες καιρού.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Βάρος: 81 g / 2,86 oz.

Υλικό στεφάνης: Ανοξείδωτο.

Υλικό από γυαλί: Κρύσταλλο Sapphire.

Υλικό θήκης: Πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες υάλου.

Υλικό ιμάντα: Σιλικόνη.

Τι υπάρχει στο κουτί?

Suunto 9 Μπαρό Λευκό.

Καλώδιο USB.

Γρήγορος οδηγός.

Έγγραφο Εγγύησης.

ΜΗΝ ΑΣΤΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Τρεις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας - Performance, Endurance και Ultra - παρέχουν από 25 ώρες μέχρι και 120 ώρες * χρόνου εγγραφής με παρακολούθηση GPS. Όταν ξεκινάτε μια εγγραφή, θα λάβετε μια εκτίμηση για το πόση μπαταρία έχετε αφήσει με την τρέχουσα λειτουργία. Αν δεν είναι αρκετό, μεταβείτε σε άλλη λειτουργία ανά πάσα στιγμή.

Το Suunto 9 χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις που βασίζονται στο ιστορικό δραστηριότητάς σας, για να διασφαλίσετε ότι είστε πλήρως χρεωμένοι για την επόμενη έξοδό σας. Αν οι ειδοποιήσεις ρολογιών που έχετε χαμηλή μπαταρία κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, θα προτείνουν αυτόματα την αλλαγή σε διαφορετική λειτουργία μπαταρίας.

SUUNTO FUSEDTRACK ™ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Σε μακροχρόνιες υπερβολικές διαδρομές, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι συχνά ο περιοριστικός παράγοντας για την ακριβή καταγραφή της απόστασης και της παρακολούθησης, καθώς το GPS είναι μια έντονη αποστράγγιση της μπαταρίας. Ο μοναδικός αλγόριθμος FusedTrack ™ της Suunto συνδυάζει δεδομένα GPS και αισθητήρα κίνησης για τη βελτίωση της ακρίβειας της διαδρομής και της απόστασης. Αυτό σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνοντας την ισχύ GPS χωρίς να υπονομεύετε σημαντικά την ακρίβεια.

ΧΙΙΡΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

"Όταν μιλάμε για εκπαιδευτικά ή αγωνιστικά εργαλεία για οποιοδήποτε άθλημα περιπέτειας ή αντοχής, το πρώτο πράγμα που θεωρώ είναι η ανθεκτικότητα, διότι στην πραγματικότητα σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε ακριβώς σε αυτό που πρέπει να κάνετε".

Mauricio Méndez Cruz, triathlete Suunto και παγκόσμιος πρωταθλητής Xterra.

Το Suunto 9 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις των επαγγελματιών αθλητών. Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες με χιλιάδες ώρες πραγματικής χρήσης στις πιο δύσκολες συνθήκες από την εσωτερική ομάδα δοκιμών της Suunto και τους αθλητές σε όλο τον κόσμο, είναι ο αξιόπιστος σύντροφος σας που σε βλέπει σίγουρα σε οποιαδήποτε περιπέτεια!

Μοιραστείτε το παρωδία σας με το SUUNTO APP

Συνδέστε το Suunto 9 με τη νέα εφαρμογή Suunto για να παρακολουθείτε όλες τις περιπέτειές σας, καθώς και να ακολουθείτε τις μακροπρόθεσμες τάσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής δραστηριότητας και του ύπνου. Μοιραστείτε εύκολα τα μεγαλύτερα επιτεύγματά σας και συνδεθείτε με άλλους στην κοινότητα εφαρμογών.

Η έξυπνη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας σας κρατάει πάνω από την καθημερινή σας επιχείρηση με ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων, μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας. Η εφαρμογή Suunto είναι διαθέσιμη στο App Store και το Google Play.


Στο τένις και padel κατάστημα, smashinn, μπορείτε να βρείτε διαφορετικά μεγέθη Suunto 9 Baro και μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με προϊόντα που σχετίζονται με Suunto 9 Baro όπως την κατηγορία Ηλεκτρονικά από το ηλεκτρονικό μας τένις και padel κατάστημα. Διαβάστε τις συμβουλές των ειδικών μας οδηγών σχετικά με τένις και padel εξοπλισμό και επίσης Suunto 9 Baro αξιολογήσεις.

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (31)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Εξαιρετική ποιότητα / υπηρεσία / τιμή

-

Η σχέση ποιότητας τιμής και εξυπηρέτησης είναι εξαιρετική, μακράν το καλύτερο ρολόι πολλαπλών αθλημάτων και η καλύτερη εξυπηρέτηση στο TREKINN και στο TRADEINN.

Γρήγορη παράδοση, τέλειο είδος και εξαιρετική συσκευασία

-

Τέλειο είδος, τέλεια συσκευασία και γρήγορη παράδοση

Καλή παράδοση

-

Υπέροχο ρολόι !! Και καλή παράδοση με παρακολούθηση προϊόντων, σας ευχαριστώ !!

Suunto 9 μπαρό

-

Γρήγορη και έγκαιρη παράδοση. Ιδανικό ρολόι για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες και ιδιαίτερα για ίχνος.

Πολύ χαρούμενος

-

Συνιστάται ιδιαίτερα να παρακολουθείτε αθλητικά στο βουνό. Πολύ χαρούμενος με την αποστολή, ήταν γρήγορη.

Suunto 9 baro ρολόι

-

Υπέροχο ρολόι

Suunto 9 baro ρολόι

-

Υπέροχο ρολόι

Suunto 9 μπαρό

-

Χρησιμοποιώ αυτήν την επωνυμία εδώ και χρόνια, αλλά αυτό το μοντέλο παίρνει το κέικ. Πολύ διαισθητικό στα μενού, άνετο, το GPS είναι αρκετά ακριβές, .... η αλήθεια συνιστάται ιδιαίτερα.

Not value for money

-

It is a watch for training but no has intervals or customization intervals etc for trainings

Suunto 9 baro ρολόι

-

Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το suunto 9 baro, το έχω ήδη χρησιμοποιήσει για 3 εβδομάδες σε διαφορετικά αθλήματα και η αλήθεια είναι ότι αξίζει τον κόπο, πολύ καλή ακρίβεια GPS, καλά υλικά, φινλανδική ποιότητα, πολύ άνετα στη χρήση και ακόμη και καθημερινή χρήση, ευχαριστημένος, συνιστάται πλήρως

Suunto 9 μπαρό

-

Παραδόθηκε εντός 10 ημερών που είναι μάλλον παράξενο. Το πακέτο και καλό χωρίς ζημιές. Η πρώτη εντύπωση ότι το ρολόι είναι άνετο και τα βασικά πράγματα διαχειρίζονται διαισθητικά. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι πολύ μεγάλη διάρκεια.

Γρήγορη παράδοση και ποιότητα

-

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση. Το προϊόν (ρολόι Suunto 9 Baro) παραλήφθηκε σε καλή κατάσταση. Συνιστάται να αγοράσετε από αυτόν τον ιστότοπο.

Ρολόι suunto baro 9

-

Το καλύτερο ρολόι για σπορ, κυρίως μονοπάτια

Μου αρέσουν όλα τα άρθρα στη σελίδα σας

-

ένα πολύ καλό προϊόν και με εξαιρετική τιμή, ευχαριστώ

Suunto 9 baro

-

Παραδέχομαι ότι είναι πέρα από τις προσδοκίες μου, οι ενδείξεις είναι πολλές, ίσως να μην είναι όλες χρήσιμες ή χρήσιμες επειδή πολύ τεχνικό όμως αξίζει να προσφερθεί, να σχεδιάσει στην κορυφή τέλεια διάσταση, και επιπλέον δίνει το χρόνο ;-) Συστήνω ιδιαίτερα τον Alexandre

Super ρολόι

-

Ωραία ρολόι Παρέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το τρέξιμο στην πόλη και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το βουνό. Έλεγχος ύπνου; θερμίδες smartwatch; καρδιακό ρυθμό, θερμίδες? Παρακολούθηση δρομολογίων με πλοήγηση. Πολύ ακριβές υψόμετρο με βαρόμετρο. Διαισθητική και με πολύ προσεκτικό σχεδιασμό.

Ρολόι suunto baro 9

-

Μου άρεσε το ρολόι, είμαι πολύ χαρούμενος και η ημερομηνία που μου είπε έφτασα. Το μόνο πράγμα που δεν είναι το πώς λειτουργεί η εγγύηση είναι επειδή δεν έχω ένα tiket ή ένα τιμολόγιο που μου λέει την ημερομηνία που την αγόρασα.

Suunto 9 baro

-

Εξαιρετικό προϊόν εκτός καρδιο στον καρπό, άχρηστο από την αγορά, εντελώς ακατάστατο. Πολύ υψηλής ποιότητας GPS, κορυφαία οθόνη, πολύ ωραίο προϊόν! Σας ευχαριστώ TrekkInn!

Suunto 9 baro

-

Μεγάλο προϊόν, γρήγορη παράδοση και καλή παρακολούθηση Πολύ καλή ποιότητα, εξαιρετικά ακριβή gps, καρδιο λίγο λιγότερο. Πολύ χαρούμενος με την αγορά μου

Μεγάλη

-

Παρόλο που φτάνω αργά, το ρολόι λειτουργεί πολύ καλά, είναι εύκολο στη χρήση, η μπαταρία διαρκεί πολύ ακόμα και με δραστηριότητα.

Suunto 9 baro

-

εξαιρετικό προϊόν, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την επιχείρηση, από την πλευρά της υπηρεσίας, από την υπηρεσία, από την υπηρεσία της υπηρεσίας

Suunto 9 baro

-

Το smartwatch εκπληρώνει την αποστολή του και η μπαταρία διαρκεί πολύ. Πολύ καλή αγορά Ικανοποιημένη και συνιστώ την αγορά σας

Πολύ κορυφή !!!

-

Μεγάλο προϊόν, πολύ έξυπνο. Το Suunto είναι πολύ καλό.

Ωραίο ρολόι.

-

Πολύ καλό προϊόν, πρακτικό και διαισθητικό.

Αγαπήστε το προϊόν

-

Παράδοση έγκαιρη και καλή συσκευασία. Αγαπήστε το προϊόν. Μεγάλο ρολόι για τις υπαίθριες δραστηριότητες μου.

Suunto 9 baro

-

Εξαιρετικό ρολόι για μια μεγάλη ποικιλία αθλημάτων

Sinto9 baro

-

Απίστευτο ρολόι και έλαβε την υποδεικνυόμενη ημέρα μια ολόκληρη γοητεία για να αγοράσει μαζί σας

Suunto9 baro

-

Παρακολούθηση που ελήφθη εντός της προθεσμίας υποδεικνύει πολύ καλά προϊόντα για την επικύρωση ως συνεδρίες. Μια πολύ αναγνώσιμη οθόνη είναι ένα καλό σημείο συν.

Κορυφή

-

Πάνω

Αποτίμηση

-

Όλα καλά, έφτασε στο συμφωνηθέν όρο. Όσον αφορά το προϊόν, το χρησιμοποιώ για λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα, και προς το παρόν το κάνει καλά. Δεν δίνω τη μέγιστη βαθμολογία επειδή πρέπει να βελτιώσουν ακόμα την εφαρμογή Suunto.

Θα σας κάνει να κινηθείτε.

-

Θα σε κάνω να δουλέψεις. Είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις ασκήσεις.

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κλείσιμο