Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Επιστροφές

Επιστροφές

Ετοιμάστε ένα νέο δέμα και επισυνάψτε την ετικέτα επιστροφής εξωτερικά*

Στείλτε το δέμα σας

Μετά την επαλήθευση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, θα γίνει η επιστροφή χρημάτων

Αν επιστρέψετε κάτι που οφείλεται στο ότι είναι ακατάλληλο ή δεν μπορεί να συναρμολογηθεί σωστά, θα πρέπει να καταβάλετε τα έξοδα αποστολής για να το επιστρέψει σε μας. Σας προτείνουμε να κρατήσετε την απόδειξη των ταχυδρομικών τελών.

Αν κάποιο προϊόν φθάσει χαλασμένο ή ελαττωματικό θα κανονίσουμε να επιστρέψει στην αποθήκη μας και είτε θα μεριμνήσουμε για την αντικατάσταση του προϊόντος ή θα επιστρέψουμε την τιμή σε σας. Κατεστραμμένα ή ελαττωματικό προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση που τα λάβατε από εσάς με τη γνήσια συσκευασία, εξαρτήματα ή / και εγχειρίδια. Αν αποφασίσετε οπωσδήποτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα, εμείς δεν θα σας επιστρέψουμε το ποσό που καταβάλατε για να το στείλετε πίσω.

Τι είναι η υπηρεσία Rebound Returns;

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ReBOUND για να επιστρέψετε τα ανεπιθύμητα αντικείμενα - έναν βολικό τρόπο επιστροφής των δεμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές. Για το Ελλάδα, η ετικέτα επιστροφής κοστίζει 9.95€.

Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ισπανία, Σλοβενία, Σουηδία και Ηνωμένο.

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα Προϊόν, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

1- Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε Παραγγελίες ακυρώθηκαν. Παρακαλώ κάντε κλικ στην παραγγελία και επιλέξτε το/τα προϊόν/ντα που θα θέλατε να επιστρέψετε. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το λόγο επιστροφής.
2- Κάντε κλικ στο Συνέχεια , και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του ReBOUND.
3- Ακολουθήστε 4 απλά βήματα για να πληρώσετε και να εκτυπώσετε την ετικέτα επιστροφής.
4- Εκτυπώστε την ετικέτα σας και επισυνάψτε τη στο δέμα.
5- Αφήστε το δέμα σας στο πλησιέστερο ταχυδρομείο ή στο κατάστημα συλλογής.
6- Η επιστροφή των χρημάτων σας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 2 έως 4 εβδομάδων.

Κλείσιμο